1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. 61 tippkokka avasid Tallinna restoranide nädala
61 tippkokka avasid Tallinna restoranide nädala

61 tippkokka avasid Tallinna restoranide nädala

Tallinnas Raekoja platsil kogunesid eile Eesti parimad kokad, et anda start täna algavale Tallinna restoranide nädalale. Külma ja niiskust trotsides poseerisid kuuskümmend üks peakokka kokamütside ja põlledega nii ajakirjanikele, turistidele kui tallinlastele.

Foto: Andres Raudjalg

„Me pole kümne korraldusaasta jooksul restoranide nädala vastu nii suurt huvi veel täheldanud kui sel sügisel, kus päev enne ametlikku nädala algust on ära ostetud rohkem kui pool saadaolevast paarikümne tuhandest istekohast. Hiljaks pole aga ükski gurmaan jäänud – aasta maitsekaimale nädalale on veel pakkuda nii lõuna- kui õhtusööke,“ sõnas Tallinna restoranide nädala üks eestvedajatest Kalev Tanner.

Kümnendat korda toimuval Tallinna restoranide nädalale 1.-7. novembrini osaleb 61 Tallinna tipprestorani. Nädala raames väljapandud lõuna- ja õhtusöögid koosnevad restoranide tavapärasest menüüst, et anda soovijatele võimalus nautida soodsama hinnaga Eesti tippkokkade loomingut. Kahekäiguline lõunasöögi menüü maksab 10-15 eurot ja kolmekäiguline õhtusöögi menüü 20-30 eurot.

Tallinna restoranide nädala kohti saab broneerida https://www.tallinnrestaurantweek.ee/, kus on välja toodud kõik Tallinna restoranide nädalal osalevad restoranid ning pakutavad lõuna- ja õhtusöögi menüüd. Broneerimine lõppeb 6. novembril. Tallinna restoranide nädala pakkumisi saab soetada üks päev enne lõuna- või õhtusööki, samale päevale pakkumisi osta ei saa.

Head Uudised GoodNews