1. Avaleht
  2. Tervis
  3. AASTA TERVISETEGU! Järvamaa Aasta Tervisetegu ootab kandidaate
AASTA TERVISETEGU! Järvamaa Aasta Tervisetegu ootab kandidaate

AASTA TERVISETEGU! Järvamaa Aasta Tervisetegu ootab kandidaate

Foto: Järvamaa Infoportaal/jarva.ee
Foto: Järvamaa Infoportaal/jarva.ee

Järva Maavalitsus ja Järvamaa Tervisenõukogu kuulutavad välja konkursi Järvamaa Aasta Tervisetegu 2015, kirjutab Kuma raadio portaal.

Konkursi eesmärgiks on tunnustada Järvamaal tegutsevat isikut või organisatsiooni, kes on oluliselt kaasa aidanud terviseteadlikkuse tõusule ja tervisedendusele maakonnas. Maavanem Alo Aasma sõnul võib Aasta Tervisetegu olla nii üksikisiku kui ka kollektiivi panus tervisedenduseks või mõnel muul moel tehtud tegu, mis kujundab inimeste hoiakuid ja loob eeldused Järvamaa elanikkonna tervise parendamiseks.

Kandidaate sellele tunnustusele võivad esitada kõik Järvamaal tegutsevad organisatsioonid, avalikud institutsioonid ja eraisikud. Vormikohased taotlused esitada elektrooniliselt e-posti aadressile info@jarva.maavalitsus.ee või kirjalikult aadressil Järva Maavalitsus Rüütli 25 Paide 72713 märgusõnaga „Järvamaa aasta tervisetegu” 15. oktoobriks 2015.

Järva Maavalitsus ja Järvamaa Tervisenõukogu annavad aasta terviseteo auhinda välja juba kuuendat korda. Järvamaa aasta tervisetegu 2014 oli Järva-Jaani Võllaste Disc Golfi park. 2013. aastal sai tiitli üritustesari “Ravimtaimede kasvatamine ja tundmaõppimine Aravete Lasteaias Mesimumm”. 2012. aastal pälvis auhinna Järvamaa Koolieelsete Lasteasutuste Juhtide Ühing kogumiku „Järvamaa lasteaedade tervisealased hea praktika näited” koostamise eest. 2011. aasta terviseteo auhinna sai tervistav õuesõppeaasta Türi Kesklinna Lasteaias. Esmakordselt anti auhind välja 2010. aastal ja selle sai Roosna-Alliku Põhikooli õpetaja Jaanika Alliksoo allikate matkaraja rajamise eest Roosna-Allikule.

Allikas: Kuma.fm

Head Uudised GoodNews