1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. AEG MÕELDA AASTALÕPULE! Noa restoranis lükkab aastavahetusele hoo sisse house-muusika First Lady Kym Mazelle
AEG MÕELDA AASTALÕPULE! Noa restoranis lükkab aastavahetusele hoo sisse house-muusika First Lady Kym Mazelle

AEG MÕELDA AASTALÕPULE! Noa restoranis lükkab aastavahetusele hoo sisse house-muusika First Lady Kym Mazelle

Foto: Noa
Foto: Noa

Aeg lendab hullupööra kiiresti, advendiaeg terendab ees ja ega aastavahetuski enam mägede taga ole, seega on aeg hakata tegema 2016. aasta vastuvõtuplaane. Justkui sümboolse Noa laevana pakub Tallinna ja Viimsi piiril asuv 80-kohaline Noa restoran võimalust uue aasta tulekut jälgida lummava vaate kaudu üle lahe vanalinna öisele siluetile.

Seega taaskord on Noa perel hea meel kutsuda pidulisi säravat sündmust tähistama suurepärases seltskonnas, linna parima vaatega aastavahetuspeole suurepärases seltskonnas.

Foto: Noa
Foto: Noa

Glamuurset muusikalist ja tantsulist programmi pakub Tanja Mihhailova koos Timo Vendtiga saksofonil, samuti astub lavale Kym Mazelle USA-st, keda kutsutakse ka nimetusega “The First Lady of House Music”. Parima tantsumuusika toob uude aastasse DJ Widenski.

Foto: Noa
Foto: Noa

Kym on muusikaäris tegutsenud juba 1980. aastatest ja just teda peetakse house-muusika Esimeseks Leediks. Kym on teinud koostööd väga suurte pop-, disco- ja tantsumuusikatähtedega ning tema laulis kuulsaks megahiti “Young Hearts Run Free”, mis oli ka filmi “Romeo ja Julia” soundtrack. Ta esitab väga kaasakiskuva kava nii enda kui teiste megastaaride disco-hittidest, sekka mõned soulikamad lood tema koostööst Soul II Soul’iga.

Foto: Noa
Foto: Noa

DJ Widenski on plaatide mängimisega tegelenud juba pea 20 aastat ning esinenud ligi 25 riigis üle kogu Euroopa, Aasia, Austraalia ja USA. Mitmed tuurid on teda aastate jooksul viinud maailma parimatesse klubidesse, nagu näiteks “Pacha” Ibizal, “Turnmills” Londonis, “Vogue” Pariisis, “Seduction” Phuketi saarel Tais, “StereLab” Singapuris, “Alumbra” Melbourne`s, “Temple” San Franciscos ja paljudes teistes paikades Lisaks DJ tööle veab Widenski ka rahvusvahelist artistide agentuuri “Macadam Music” ning mitmeid pidudesarju.

Foto: Noa
Foto: Noa

Pilet maksab 125 eurot, hind sisaldab õhtusööki, pokaali Deutz śampanjat, Lurisia vett ning kohvi/teed.

Info ja broneerimine: noa@noaresto.ee, www.noaresto.ee

Head Uudised GoodNews