1. Avaleht
  2. Tervis
  3. AITA KAASA! Leinatamme fond otsib tõelise meheteo tegijat
AITA KAASA! Leinatamme fond otsib tõelise meheteo tegijat

AITA KAASA! Leinatamme fond otsib tõelise meheteo tegijat

mehedSA Leinatamme Fond annab 23. septembril 2016 Vanemuise Kontserdisaalis Meeste Elustiilinädalat lõpetava kontserdi “Kuulake!” lõpus välja auhinna Mehe Tegu 2016. Auhinnale saavad kandideerida mehed, kes on oma elustiilis teinud läbi märkimisväärse muudatuse paremuse poole ning on oma uue elustiili juures olnud vähemalt viimased 12 kuud.

Auhinna saaja väljaselgitamiseks kutsub fond kõiki eestlasi üles enda ümber ringi vaatama ning seda meest märkama. Esitada saab nii enda kui ka kellegi teise kandidatuuri. Võib-olla on ta just teie tiimis? Või on teie koostööpartner ja töötaja?

Palun jagage seda üleskutset oma meeskonnas, ettevõttes ja julgustage koos meiega mehi nii ennast ise üles andma kui ka esitama võib-olla kellegi teise kandidatuuri.

Ehk on teie seas keegi, kes on oma elus teinud suure elustiililise muudatuse? On lõpetanud mõne riskikäitumise, on teinud korrektuuri oma toidulaual, võib-olla võtnud toitumise ja liikumise abil kaalust alla, saanud tervisenäitajad korda? Ehk midagi veel?

Siin on link online küsimustikule http://mehetegu2016.questionpro.com/, mille täitmine enne 31. augustit seab üles kandidatuuri ja võimaluse võita Mehe Tegu 2016 auhinna. Aita meil leida üles ühiskonnale tagasivõidetud mehed!

Mehe Tegu 2016 on üks osa üritustesarjast Meeste Elustiilinädal, mille raames korraldatakse 5 linnas — Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Rakveres meeste elustiili ja tervist puudutavaid seminare. Seminaridele oodatakse kõiki inimesi, kellele meeste elustiil ja tervislik olukord korda lähevad.

Kandideerimise I voorus tuleb täita kandidaadi kohta küsimustik, mis puudutab tema elustiilili enne ja pärast muutust. II vooru pääsejad vaadatakse üle mitmete tippspetsialistide poolt ning Vanemuise Kontserdimajas antakse 23.augustil “Kuulake!” kontserdi lõpus välja auhind sellele mehele, kes žürii hinnangul on läbi teinud kõige suurema muudatuse ning on tõeliselt niiöelda “ühiskonnale tagasivõidetud mees”.

Vasta küsimustikule ja esita ennast või oma lähedast Mehe Tegu 2016 auhinnale! Mehe Tegu 2016 ning Meeste Elustiilinädala kohta leiate infot kodulehelt www.leinatamm.ee või Facebooki kontolt Leinatamme Fond. Tunnustame koos Mehe Tegu!

MeheTegu2016

Head Uudised GoodNews