1. Avaleht
  2. Tervis
  3. ALGAVAD LOENGUD! Õed jagavad huvilistele teadmisi tervishoiust
ALGAVAD LOENGUD! Õed jagavad huvilistele teadmisi tervishoiust

ALGAVAD LOENGUD! Õed jagavad huvilistele teadmisi tervishoiust

ALGAVAD LOENGUD! Õed jagavad huvilistele teadmisi tervishoiustTallinna Keskraamatukogu ja Eesti Õdede Liidu koostöös käivitub tänasest loengusari “Tunnike tervise heaks”, mille raames jagavad õed Tallinna Keskraamatukogus huvilistele teadmisi tervishoiust.

Sarja “Tunnike tervise heaks!” raames peavad aasta jooksul loenguid Eesti Õdede Liidu õed, kes käsitlevad tervisega seotud teemasid nagu näiteks vaktsineerimine, südametervis, hammaste hooldus ja vaimse tervise olulisus. Loeng kestab umbes ühe tunni ning kõigil on võimalik küsida õdedelt küsimusi.

Eesti Õdede Liidu Tallinna ja Harjumaa piirkonna juhatuse liikme Katrin Poomi sõnul on Eesti Õdede Liidu motoks “Inimese tervise heaks”. “Sellest lähtuvalt on meie arengukava üheks eesmärgiks elanikkonna teadlikkuse tõstmine õigete valikute tegemiseks. See aitab ära hoida paljude raskete haiguste teket, tõsta keskmist eluiga ja kõige tähtsam – tõsta tervelt elatud eluiga. Loengule ootame kõiki, kes tunnevad huvi õigete valikute vastu ning soovivad juhtlõnga, et muuta oma elu ja tervislikud valikud paremaks,” sõnas Poom.

Loenguid toimuvad üks kord kuus Tallinna Keskraamatukogus ja Kännukuke raamatukogus. Täpsed ajad leiab Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt www.keskraamatukogu.ee.

Kõik loengud on tasuta.

Head Uudised GoodNews