1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Baltimaade parimad ergutusvõimlejad esinevad uskumatute trikkidega Stroomi rannas
Baltimaade parimad ergutusvõimlejad esinevad uskumatute trikkidega Stroomi rannas

Baltimaade parimad ergutusvõimlejad esinevad uskumatute trikkidega Stroomi rannas

PTLOV_perepaev_A5_3bl.indd2. augustil algusega kell 11 toimub Stroomi rannas Pere- ja tervisepäev. Selle raames korraldatakse ka Eesti suurim rahvusvaheline ergutusvõimlejate kogunemine Baltic Stunt Fest, kus Baltimaade parimad cheerleader’id esinevad uskumatute trikkide ja meeleolukate tantsuliste kavadega.

Pere- ja tervisepäev toimub Põhja-Tallinnas juba neljandat korda ja aasta aastalt on üritus kasvanud järjest suuremaks. Sel aastal on avatud Stroomi rannaalal suur terviselaat, paljude huvitavate tasuta mängudega lasteala, toimuvad 13 erinevat tasuta tervisemõõtmist ning meelt aitab lahutada mitmekülgne kontsertprogramm. Seekordseteks peaesinejateks on ansamblid Regatt ja Avenue.

Pere- ja tervisepäeva asukohavalik andis ideaalse võimaluse TTÜ spordiklubi ergutusvõimlejatele, kelle jaoks Stroomi rand on suvel igapäevaseks harjutusplatsiks. Laura Karindi poolt korraldatav Baltic Stunt Fest on sellel suvel Eestis ja Lätis toimuv üritus, kus on võimalik näha Baltimaade parimaid cheerleader‘eid. Üritusel näidatakse cheerleader’ite sõnatukstegevaid oskusi – tehakse suurt jõudu ja suurepärast tasakaalu nõudvaid tõsteid, visatakse inimesi kõrgustesse ning esitatakse meeleolukaid tantsulisi kavasid.

Pere- ja tervisepäev toimub 2. augustil Stroomi rannas algusega kell 11 ning cheerleader’ite etteasteid on võimalik näha kell 11-14.

Üritus on kõigile huvilistele TASUTA!

Rohkem infot leiate www.facebook.com/PohjaTallinn

Head Uudised GoodNews