1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Dr. Maie Matšenas: Suurim rõõm elus on õnnelikud inimesed meie ümber
Dr. Maie Matšenas: Suurim rõõm elus on õnnelikud inimesed meie ümber

Dr. Maie Matšenas: Suurim rõõm elus on õnnelikud inimesed meie ümber

Oleme oma igapäevaelus harjunud ümbritsevate lähedaste inimeste ning sõprade ringiga.

Dr. Maie Matšenas
Dr. Maie Matšenas

Kui ühel hetkel juhtub krahh ning seda inimest ei olegi enam, siis mõistame, kui oluline on meile kõigile meie tervis. Kui paljud on sellise olukorraga ise kokku puutunud? Kes on selle läbi elanud, hakkab väärtustama igapäevaseid hetki koos ning “õpib lahti lugema“ oma kaaslast ja kaaslasi. Tekib soov teha kõik selleks, et valitseks vaba, edasiviiv ja mõnus suhe, mis võiks kesta võimalikult kaua.

Jõulud on kujunenud aastas selliseks ajaks, kus tehakse kokkuvõtteid, leitakse aega süveneda lähedaste hingeellu ja räägitakse palju ka tervisest. Leian, et meie tervise olukord on kõige olulisem – see on meie eksisteerimise paratamatu alus. Inimestel on erinevaid probleeme, kuid ühiskonnas elamisel puudutab suhtlemine meid kõiki. Suhtlemine on seotud suuõõne ja hammaste tervisega. Särav ning hoolitsetud naeratus ja probleemitu hingeõhk annavad aluse enesekindlaks suhtlemiseks. Siinkohal tahaksingi jagada oma pikaajalist kogemust terviseteenusega seotud kinkekaartidest.

Hambakliiniku Studio Dental Care kinkekaarte saab soetada aastaringselt ning oluline on teada, et kinkekaarte saab soetada summa- ning teenusepõhiselt. Kui kaardil on summa, siis see arvestatakse maha patsiendi poolt saadud teenuste hinnast. Summa suuruse määrab kinkija ning sel ei ole etteantud piire. Kui kinkekaart on teenustepõhine, siis ei ole kaardil summat, vaid teenus, mille inimene saab. Samas võib kinkekaarte teha väga erinevaid, täpselt sellisid, mis võiks kingi saajale sobida. Meie kliinikus on inimestel alati võimalik kokku leppida administraatoriga, kes tee vajaliku kinkekaardi arvestades kinkija võimalusi ja patsiendi vajadusi. Jah, selline kingitus pole igapäevane. Küll aga on selline kingitus tervise seisukohalt üks olulisemaid, mida oma lähedastele kinkida. Kõik saab ju alguse meie tervisest.

Tagasiside on olnud meie hambakliiniku kinkekaarte kingituseks saadud patsientide poolt äärmiselt positiivne. Nad on kiitnud kingituse tegijad ja nii mõnegi jaoks on sellise kingituse saamine olunud suur hüpe saamaks üle stressist hambaarstile tuleku ees.

Kindel on see, et kingitused, millega kaasneb hea mõju tervisele, on eriti suure väärtusega. Selline kinkekaart sisaldab mitut rõõmu – meelespidamise rõõm, soov aidata kaasa võimalikult pikemale ühisele teekonnale siin elus ning  lõpuks ka reaalne teenus, mille inimene saab ja miks ka mitte mõne inimese jaoks suur muutus mõtlemisviisis.

Soovime Studio Dental Care kollektiivi poolt rahulikku jõuluaega kõigile, tervist, rõõmsaid ja õnnelikke inimesi teie ümber!

Lisainfo:

Studio Dental Care

www.studiodentalcare.ee

Kinkekaardid: http://www.studiodentalcare.eu/index.php?page=teenuste-kinkekaardid

Head Uudised GoodNews