1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Eesti suurima jaeketi Rimi müügitulemused näitavad, et Eesti tarbijad eelistavad magusamaid õunu ja suuremaid apelsine
Eesti suurima jaeketi Rimi müügitulemused näitavad, et Eesti tarbijad eelistavad magusamaid õunu ja suuremaid apelsine

Eesti suurima jaeketi Rimi müügitulemused näitavad, et Eesti tarbijad eelistavad magusamaid õunu ja suuremaid apelsine

Nabaapelsinid

Eelmisel kevadel lisandus Rimi keti laia puuviljavalikusse suurem kollane ja maitselt magusam Golden õun. Senini müüdi kauplusteketis vaid sama õunasordi väiksemat vilja. Sortimendi laiendamise põhjuseks oli Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul kaupluse senine kogemus, mis näitas, et kliendid eelistavad suuremaid ja kvaliteetsemaid vilju. „Rimi keti värsked müügitulemused näitavad, et suurema Golden õuna müük kasvanud aastaga 25 protsenti ehk kliendid on huvitatud kvaliteetsematest puuviljadest,“ kommenteeris Lilleoja.

Lisaks õuntele asendati Rimi puuviljavalikus selle hooaja alguses paksukoorelised apelsinid suuremate viljade ehk nabaapelsinidega. „Müüginumbrid tõestavad, et tarbijad on muudatuse sortimendis positiivselt vastu võtnud – Rimis on soetatud apelsine võrreldes eelmise aastaga koguseliselt 55  protsenti enam,“ sõnas Lilleoja.

Rimi kauplustes on vastavalt hooajale ning sortimendile igapäevaselt müügil enam kui 300 puu- ja köögivilja. Lisaks on valikus mitmed maitserohelised, mis aitavad maitsestada igapäevaseid roogi.

Head Uudised GoodNews