1. Avaleht
  2. Tervis
  3. FOTOD! Lasnamäe Tervisemajas alustab tööd uus erakliinik Tallinna Eriarstikeskus
FOTOD! Lasnamäe Tervisemajas alustab tööd uus erakliinik Tallinna Eriarstikeskus

FOTOD! Lasnamäe Tervisemajas alustab tööd uus erakliinik Tallinna Eriarstikeskus

Fotod: Nora Aleksandra Tsahkna

Lasnamäe Tervisemajas avati pidulikult moodne erakliinik Tallinna Eriarstikeskus, mis koondab üle Eesti kokku oma eriala tipparstid ja spetsialistid.

Tallinna Eriarstikeskuse nimest saab juba aimata, et keskuses asuvad tööle erinevate valdkondade eriarstid. Patsiente hakkavad vastu võtma naistearstid, mammoloog, kardioloog, ortopeed, endokrinoloog, gastroenteroloog ja silmaarst. Toetavatest spetsialistidest pakub teenuseid jalaraviõde ning keskuses saab teha ka labori- ja radioloogilisi uuringuid.

Tallinna Eriarstikeskuse asutaja ja juhatuse liige Dr Lee Padrik selgitas, et keskuse loomisel lähtuti esmalt sellest, et patsientidele saaks pakkuda parimat võimalikku eriarstiabi. “Selleks on oluline, et meeskond oleks tugev. Meil asuvad tööle suure kogemuse ja kaasaegsete teadmistega oma eriala spetsialistid, näiteks on meiega liitunud tunnustatud endokrinoloog Dr Ülle Jakovlev, silmaarst Dr Veiko Reigo ja gastroenteroloog Dr Toomas Kariis,” rääkis Padrik.

“Tähtis on ka rõhutada, et tegemist on arstide poolt loodud keskusega. Töökeskkonda luues oleme valinud kvaliteetseima meditsiinilise aparatuuri ja tänu sellele saame pakkuda patsientidele vaid parimaid diagnostika- ja ravivõimalusi,” sõnas Padrik.

Lasnamäe Tervisemaja arendaja Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul on Tallinna Eriarstikeskust oodanud nii patsiendid kui ka Tervisemajas töötavad perearstid. “Eriarstikeskuses asuv röntgen on väga vajalik, kuna majas töötab palju perearste. Patsiendi jaoks on kindlasti suur lisandväärtus, et kõik meditsiiniteenused on nüüd ühest kohast mugavalt kättesaadavad,” lausus Mölder.

Lähitulevikus laieneb pakutavate erialade valik, tööle asuvad ka kirurg, nahaarst, nina-, kõrva- ja kurguarstid, reumatoloog ja töötervishoiuarst.

Tallinna Eriarstikeskus asub aadressil Linnamäe tee 3, Lasnamäe Tervisemaja viiendal korrusel. Keskuse hea asukoht teeb ligipääsu mugavaks nii Lasnamäe elanikele, aga ka Pirita, Kose, Viimsi ja Tallinna lähiasulate inimestele.

Loe rohkem infot SIIT!

Head Uudised GoodNews