1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Galerii! Avati Baltikumi kaasaegseim erameditsiinikeskus Kotka Tervisemaja
Galerii! Avati Baltikumi kaasaegseim erameditsiinikeskus Kotka Tervisemaja

Galerii! Avati Baltikumi kaasaegseim erameditsiinikeskus Kotka Tervisemaja

Fotod: Andrei Ozdoba
Fotod: Andrei Ozdoba

Reede õhtul avati Tallinnas, Kotka 12 aadressil pidulikult Baltikumi kaasaegseim erameditsiinikeskus Kotka Tervisemaja.

Kotka Tervisemaja on Eesti kaasaegseim erameditsiinikeskus ja ühtlasi ainuke tervisekeskus, kus on ühendatud perearstikeskus, eriarstid, 3 operatsioonitoaga erahaigla koos palatikorpusega ning täisfunktsionaalne diagnostikakeskus, kuhu koondub kaasaegseim uuringukeskus.

Kotka Tervisemaja asutaja Raul Niin selgitas, et Kotka Tervisemaja eesmärk on koondada kokku erinevad erameditsiini pakkujad, kes üheskoos saaksid panustada kvaliteetsele ennetus- ja ravitööle. “Oleme tähelepanu pööranud nii kliinikute töökeskkonnale ning samal ajal ka sellele, et saaksime kõikides kliinikutes teostada kvaliteetset ennetus- ja ravitööd, et patsiendid saaksid parimat võimalikku eriarstiabi,” sõnas Niin, kelle hinnangul pole lähiregioonis teist nii kaasaegsete uuringu- ja ravivõimalustega erameditsiinikeskust, kus kliinikud tihedalt ka koostööd teeksid.

Kotka_Tervisemaja_10

Kotka Tervisemajja on koondunud näiteks Eesti juhtiv nahakliinik – Niine Nahakliinik, Mammograaf Radioloogiakliinik, Eesti ettevõtlusauhindade Aasta Uuendaja tiitli nominent Sakala Hambaravi, dr Kullamaa Plastikakirurgiakliinik ja Kotka Erahaigla ning ka Rosenthali perearstid.

Kotka Tervisemaja koosneb kahest osast: A- ja B hoone on kokku 4000 m2 suurune. C-hoone on ca 3500 m2 suurune ning valmib 2017. aasta III. kvartalis.

Kotka_Tervisemaja_01

Lisaks meditsiinikliinikutele hakkab Kotka Tervisemaja C-hoones asuma ka Selveri kauplus, mis avatakse 2017. aasta IV. kvartalis.

VAATA GALERIID!
Fotod: Andrei Ozdoba

Head Uudised GoodNews