1. Avaleht
  2. Tervis
  3. SUVEKS SADULASSE! Hawaii Express annab parimate suveunistuste elluviimiseks ratta
SUVEKS SADULASSE! Hawaii Express annab parimate suveunistuste elluviimiseks ratta

SUVEKS SADULASSE! Hawaii Express annab parimate suveunistuste elluviimiseks ratta

Hawaii Express käivitas konkursi “Suveks sadulasse”, kutsudes rattasõpru mõtlema suveks välja põnevaid eraviisilisi, avalikkusele suunatud või ka äriprojekte, mille elluviimisel on võtmeroll jalgrattal.

Hawaii Expressi turundusjuhi Priit Salumäe sõnul saavad parimate projektide eestvedajad Hawaiilt algatuse elluviimiseks stiilsed Classic Comfort EQ 7 linnarattad ning parima ettevõtmise juht saab ratta endale päriseks.

„Ükskõik, kas osaleja soovib lükata käima mõnd üritust, mille korraldamisel või elluviimisel on vaja rattaga ringi liigelda, või soovib mõni suurem või väiksem seltskond korraldada põneva suvise linnaretke ratastel või tahab mõni inimene anda lihtsalt endale ja keskkonnale tõotuse liikuda kuu aega tervislikult ja keskkonnasäästlikult. Iga ettevõtmine, mille käigus lisandub Eestimaa liiklusesse mõni jalgrattur, on meie silmis üllas ja toetamist vääriv,“ kinnitas Salumäe.

Konkursil osalemiseks tuleb täita avaldus siin , milles tuleb lisaks plaanitava projekti kirjeldusele märkida ka see, mitut ratast osaleja kasutada soovib ning millal projekt aset leiab.

„Plaanime esialgu anda suve jooksul ettevõtlike inimeste kasutada ühtekokku 10 linnaratast, kuid meie rattaentusiastidest žüriid on eriti ägedate ideedega väga lihtne „ära osta“ ja reegleid rikkuma panna – anname endast parima, et ükski lahe suveunistust ei jääks ratta puudumise tõttu ellu viimata,“ ütles Priit Salumäe.

Hawaii Express ootab rattasõprade suveunistusi kuni 5. juunini ning esimesed põnevad rattaprojektid saavad hoo sisse juba alates 13. juunist sõltuvalt sellest, millise sisu ja ajakavaga ettevõtmiste ideed konkursile laekuvad.

Head Uudised GoodNews