1. Avaleht
  2. Tervis
  3. HEA TEADA! Rohelise tee kasulikkus organismile
HEA TEADA! Rohelise tee kasulikkus organismile

HEA TEADA! Rohelise tee kasulikkus organismile

roheline teeThe Body Shop valmistab eetilistel põhimõtetel valmistatud ilutooteid, mis on inspireeritud loodusest.

Samuti seisab looduslik ilubränd inimõiguste eest ja see peegeldub nende rahvusvahelises kaubandussuhtluses – bränd teeb tarnijatega tihedat koostööd, mille tulemusel on eetiline kaubandus nende südameasi.

Toome lugejateni The Body Shop’i vahendusel rohelise tee kasulikud omadused ning rohelise tee baasil valmistatud toodete soovitused.

Rohelise tee kasulikkus organismile 

  • Roheline tee sisaldab rohkelt erinavid bioaktiivseid ühendeid, millel on organismile kasulikke omadusi. Rohelises tees leidub suures koguses toitaineid. See on rikkalik polüfenoolide poolest nagu flavonoidid ja katehhiinid, mis toimivad tugevate antioksüdantidena.
  • Rohelises tees sialduvatel ühenditel on aju tööd parandavaid omadusi. Roheline tee suudab rohkemgi kui ainult organismi ärkvel hoida – see võib muuta meid ka targemaks! Rohelises tees sisalduv kofeiin on tuntud stimulant, mis parandab keskendumisvõimet.
  • Roheline tee kiirendab rasvade põletamist ja parandab füüsilist võimekust. Uudistades mistahes rasvu põletavate preparaatide koostisaineid, on üsnagi suur võimalus, et leiad nimekirjast üles just rohelise tee. Paljud katsed on tõestanud, et roheline tee aitab kaasa rasvade põletamisele ja ainevhetuse kiirendamisele.
  • Rohelisel teel on antibakteriaalseid omadusi. See aitab võidelda mitmete viirustega tõstes organismi immuunsusvõimet.
  • Roheline tee võitleb halva hingeõhu vastu, tappes suuõõnes paljunevaid baktereid.

Milliseid rohelise tee baasil tooteid The Body Shop’ist valida? 

Aroomiõli 

Soovitame lõhnastatud õli, mida saab kasutada erinevatel viisidel oma kodu lõhnastamisel ja mille abil saab luua soovitud meeleolu. Toode sisaldab Koostööleppe Programmi sojaõli. Lisa mõni tilk lõhnastatud õli aroomilampi segamini veega ja süüta teeküünal.

Aroomiõli

Lõhnalevitaja 

Dekoratiivsest loodusliku rotangi roost valmistatud rohelise tee ja sidruni lõhnalevitaja sobib kõigile, kellele meeldib oma kodu lõhnastada – toode lõhnastab kodu kergelt ja pikaajaliselt. Lõhnalevitaja sisaldab koostööleppe Programmi sojaõli.

Lõhnalevitaja

Kehakreem 

Soovid kerget kehaniisutust? See kehakreem pakub kerget niisutust, mida rikastab anitoksüdantne roheline tee Jaapanist. Toode sisaldab hästi niisutavaid koostisaineid- ausa kaubanduse seesamiseemneõli, parapähkli õli ja shea võid.

Kehakreem

Kölnivesi 

Oma peene, sidrunivärske aroomiseguga äratab Fuji Green Tea™ Kölni vesi meeled. Toote koosluses segunevad roheline tee ja bergamott, tipunootideks on sidrun ja mandariin ning lõhna südames tunned kameeliat, jasmiini ja kannikest. Aroomisegu on värskendavalt kerge ja karge, see on klassikaline lõhn keerulisse päeva.

Kölnivesi

Rohkem infot The Body Shop toodete kohta leiab SIIT!

 

Head Uudised GoodNews