1. Avaleht
  2. Tervis
  3. HOIDKE KOOS HEAD VORMI! Kuus head treeningvõimalust paaridele
HOIDKE KOOS HEAD VORMI! Kuus head treeningvõimalust paaridele

HOIDKE KOOS HEAD VORMI! Kuus head treeningvõimalust paaridele

Süda1Me kõik teame, kui mõnus tunne on higi lahti saada, tegutsedes aktiivselt sooja päikese käes.

Samuti teame, kui hea tundub teha asju koos inimesega, keda kõige rohkem armastad.

Niisiis, miks mitte neid kahte head asja ühendada? Alljärgnevalt kuus head paaritreeningut, mis aitavad teil koos vormis püsida.

Paaritreening nr 1: tantsimine

Tantsutunnis käimine on ideaalne õhtune tegevus baaridele, sest selles on koos tunne, et teete midagi intiimset, ja regulaarne füüsiline tegevus, mis hoiab teid mõlemat heas tervises ja vormis. Tantsuga seotud valikuvõimalused on laiad: kui olete rahulik paar, võiksid teile sobida klassikalise tantsu tunnid, kui olete aga kirglikum paar, võiksite proovida ka midagi kirglikumat, nagu salsat või tangot.

Paaritreening nr 2: jooga

Jooga on alati väga lõõgastav ja värskendav kogemus, kuid see võib olla ka väga kirglik ja ühendav, kui sellega paaris tegeleda. See ei tähenda, et sina ja su partner lebate eri mattidel ja võtate samu asendeid eraldi. See tähendab hoopis seda, et võite proovida erilisi asendeid, mis on mõeldudki paaris tegemiseks. Lisaks keha tugevdamisele tugevdate ka oma suhet, õppides, kuidas koos ühise eesmärgi nimel töötada.

Paaritreening nr 3: kaljuronimine

Kuigi kaljuronimine ei pruugi kõigile sobida või meeldida, on see kindlasti väga hea valik paaridele, kes tahaksid lisada oma tegevustele pisut adrenaliini. Kaljuronimine ei ole mitte ainult väga põnev ja väga intensiivne treening, mis toidab nii keha kui ka vaimu, vaid õpetab ka teineteist usaldama ja meeskonnana töötama. Selles on tõesti midagi täiesti erilist, kui vaatad oma kaaslast, kes hoiab nööri, mis võib päästa su elu, kui juhtud libastuma.

Paaritreening nr 4: poksimine

See kõlab veidi tavatult, seda küll, aga partneritevahelise pinge- ja võistluse tunde käegakatsutav väljendus võib suhtega imet teha. Mõnikord on väga hea oma tundeid füüsilise kontakti vormis veidi tuulutada (selleks kohandatud keskkonnas ja kindlate reeglite järgi muidugi) ning lasta välja kõik allasurutud ängid ja pinged. Sellele lisaks on poks ka väga tõhus treening, mis aitab sul vormis püsida ja ühendab sind su kaaslasega täiesti teistsugusel tasandil.

Paaritreening nr 5: paarisaerutamine

Aerutamine on suurepärane kogu keha treening ja kui seda teha tandemina, siis ka suurepärane harjutus ühiseks eluks. Tänapäeval asub mere või järvede ääres palju spordirajatisi, mis pakuvad ka paadi rentimise võimalust. See on odav, hea lihastreening, see võimaldab olla aktiivne värskes õhus, see on ka üsna lihtne, kui oled nipi kätte saanud, ja lõppude lõpuks on see väga lõbus – mis võiks küll paarissõudmise juures ebameeldivat olla? Ja kui teil õnnestubki mingi nipiga paat ümber ajada, saate võimaluse hoopis teistsugust trenni teha, et koos vormi hoida, nimelt ujuda.

Paaritreening nr 6: sulgpall

Enamik inimesi, kellel ei ole eriti palju sulgpalli mängimise kogemust, teeb selle vea, et peab seda väga vähenõudlikuks füüsiliseks tegevuseks, rohkem mänguks kui tegelikuks võistlusspordiks. Kui nad aga lõpuks mänguväljakule saavad, mõistavad nad, et sulgpall on väga intensiivne treening, mis paneb higistama ja pingutusest hingeldama, et väike lendav suleline asjandus korralikult lennus hoida. Veel üks hea asi sulgpalli juures on see, et mäng läheb kõige paremini kahe mängijaga(kuigi ka neljakesi saab mängida), nii et teil ei ole vaja kedagi teist, vaid saate kahekesi aktiivset kvaliteetaega veeta.

Allikas: Dormeo

Head Uudised GoodNews