1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Kahvliahvikeste blogist leiab inspiratsiooni säravaks köögieluks
Kahvliahvikeste blogist leiab inspiratsiooni säravaks köögieluks

Kahvliahvikeste blogist leiab inspiratsiooni säravaks köögieluks

Fotod: Stina Kase

Täna käivitub Kahvliahvi kokakooli perenaise Merle Liivaku eestvedamisel hoogne ja isuäratav blogi www.kahvliahvid.ee, mille missiooniks on innustada lapsevanemaid kaasama oma lapsi toidu valmistamisel maast madalast peale. Kahvliahvikeste blogist leiavad pered inspiratsiooni säravaks köögieluks – ägedaid retsepte ning ideid nii suurtelt kui ka väikestelt kodukokkajatelt.

“Mulle tundub, et tänapäeva noorte perede üks suurimaid defitsiite on üheskoos veedetud rõõmurohke aeg. Ja tänu tempokale elule puutuvad lapsed liiga vähe kokku päriseluliste tegevustega nagu söögi valmistamine,” ütles Merle Liivak. “Kahvliahvikeste blogi inspireerib meid kõiki nägema kööki kui üksteise seltskonna nautimise, ühiste kulinaarsete avastuste ja seikluste kohta.”

Blogis asuvad oma köögiseiklusi ja lemmikretsepte jagama lisaks Merle perele terve seltskond imetoredaid tegelasi. Nagu näiteks vennad Otto Samuel (8) ja Aksel (6), kes on köögis juba nii profid tegijad, et teevad emmele-issile kolmekäigulisi õhtusööke. Oliver (7) õpib ja õpetab meile elu läbi teaduseksperimentide, mille katsealuseks puha söödav kraam. 13-aastane Harriet aga pakub maailma parimaid maiuseideid. Iga kuu astub blogis üles ka külalispere – nende seas ka tuntud ja armastatud tegelasi.

Head Uudised GoodNews