1. Avaleht
  2. Tervis
  3. KINGIIDEE! Jõulukingiks saadud joogafestivali pääse on pilet tervisliku elu juurde
KINGIIDEE! Jõulukingiks saadud joogafestivali pääse on pilet tervisliku elu juurde

KINGIIDEE! Jõulukingiks saadud joogafestivali pääse on pilet tervisliku elu juurde

jooga5Küllap on paljudki hädas igipõlise küsimusega: mida kinkida lähedastele jõuludeks? Kuid see südamest tulev kingitus ei peagi olema midagi reaalselt käegakatsutavat, see võib olla tulevikku vaatav, see võib olla midagi sellist, mis meenutab jõulusid ka märtsis, kui räästad juba tilkuma hakkavad — see võib olla pääse talvisele joogafestivalile, mis toimub Tallinna Kultuurikatlas 12. märtsil!

Sel päeval aset leidev Joogafestivali Elustiilipäev on üritusena midagi laiemat kui lihtsalt jooga, sellesse on kätketud tervisliku elustiiliga seotud distsipliinid ja teadmised, mille seast leiab igaüks midagi enda jaoks. Peateemadeks on tervis, teadlikkus, heaolu ja toitumine. Just sel päeval saab jooga vastu huvi tundev inimene astuda oma esimesed sammud tervislikuma elustiili teed, juba sellel teel sammuja aga saab täiendada oma teadmisi, sest kõiki ootavad parimad õpetajad meilt ja mujalt, heaolumess, põnevad töötoad, lasteala, taimne toit ja mõnus õhkkond. Festivali programmis pakutakse erinevaid joogastiile, pilatest ja Yoga funk`i, muusikat ja gongihelidega päikesetervitusi, tantsurännakuid ning loenguid loenguid seksuaalsusest, tervislikust toitumisest, joogast igapäevaelus ja paljust muust.

jooga

Kingitusena saadud võimalus osaleda talvisel joogafestivalil on uue tee algus jooga kui elustiili poole. See on viis mõtestada elu ja iseennast, see on liikumine ja endasse vaatamine. See on tervislik toit, värsked õhusõõmud, rõõm täisväärtuslikust elust ja mõnusalt zen olemine. Kõigil kaasavööjatel on võimalik saada virgutav energiasüst kevadväsimuse asemel ja oodatud on igaüks, ka siis, kui oled senini joogast ainult mõelnud.

jooga2

Piletid kui ilus jõulukingitus on müügil Piletilevis!
Rohkem infot leiab SIIT !

Head Uudised GoodNews