1. Avaleht
  2. Tervis
  3. KINGIME ELU KOOS KA UUEL AASTAL! Vähiravifond ja abi saanud on tänulikud!
KINGIME ELU KOOS KA UUEL AASTAL! Vähiravifond ja abi saanud on tänulikud!

KINGIME ELU KOOS KA UUEL AASTAL! Vähiravifond ja abi saanud on tänulikud!

Ilme Pau ja tema pere Foto: Hendrik Osula
Ilme Pau ja tema pere Foto: Hendrik Osula

63-aastane neljakordne vanaema oli esimene, kes sai tänavu kevadel vähiravifondist toetust. “Kingitud elu” on proua Ilmet kolm korda toetanud ning naine võib kinnitada, et on õnnelik inimene. Raske haigus püsib kontrolli all.

Aastalõpuga seonduvad ikka kokkuvõtted, kingitused ja teistmoodi meeleolud – vähiravifond “Kingitud elu” ei jää sellest kõrvale.

Fondi kuldaväärt annetajad, toetajad, abilised, pöidlahoidjad – kõik, kelle laotud vundamendil fondi sambad seisavad – Sina nende hulgas! – siit tuleb tänutäheks üks väike kingitus: teadmine, et oled osa millestki elusid muutvast, südameid soojendavast ja teinekord pisarateni liigutavast. “Saades teada, et vähiravifond toetab minule vajaliku ravimi ostmist, valdas mind õnnetunne. Sain tagasi jõu elamiseks ning uus lootus täitis minu ning minu lähedaste hinge. See on kirjeldamatu, vaatasin oma lapsele otsa ning lihtsalt nutsin õnnetundest, et saan olla tema kõrval ning tema elust osa võtta. Meil on pojaga meeletu side ja kõige raskem oleks mul temast loobuda, siis kui ta veel nii pisike on,” ütles 29-aastane jõgevalanna, keda oktoobris 2014 toetati 8700 euroga.
“Tänan, et kinkisite mulle elus kõige tähtsama – lootuse,” lisas 37-aastane tallinlanna, keda detsembris 2014 toetati 4500 euroga.Väike annetus kellegi jaoks = ülevoolav tänu elu suurimast kingitusest abivajaja jaoks! Nimetatud noored Eesti naised on kaks kümnest inimesest, keda on aidatud kümne kuu jooksul. Vähiravifond “Kingitud Elu” ja kõik kümme abisaanut – neist noorim 20-aastane, vanim 76 – ütlevad Sulle AITÄH!

Fond on kümne kuuga kogunud annetustena vähihaigete heaks tublisti üle 200 000 euro.
Varasuvel annetas üks Tartu arstitudeng fondi 100 eurot. Annetuse juures märkis, et oli seadnud endale eesmärgi saada lõpueksamil hindeks 4 või 5 ja selle täitmisel lubanud teha jõukohase annetuse “Kingitud elu” fondi. Tegigi!Fondi toetajate hulgas on mitusada püsiannetajat, kes panustavad iga kuu – kes piskust (näiteks 1 euroga), kes küllusest. Panuse suurus pole oluline, loeb kui suur on süda.

Pangaväljavõttel on olnud viiteid kellegi sünnipäevale. Üks erakordne inimene leidis, et parim sünnipäevakink talle on see, kui külalised kingivad abivajajatele elu.

Jõulude eel otsustasid postimaja H&Mi poe töötajad seekord loobuda teineteisele jõulukinkide tegemisest. Selle asemel koguti hoopis kokku ühine annetus – üle 300 euro – fondi “Kingitud Elu” ning see anti üle koos üliarmsa kaardiga.

Kui valgus paistab inimeste südametest, ei saa see jääda märkamata ja päris kindlasti süütab see ka paljude teiste südamed.

Vähiravifond “Kingitud Elu” edastab meeleolukad aastavahetuse soovid, lootes kõike kaunist ka 2015. aastalt. Olge terved!

Head Uudised GoodNews