1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. KODUKOHVIKUD I Merivälja kodukokad pakuvad laia valikut hõrgutisi
KODUKOHVIKUD I Merivälja kodukokad pakuvad laia valikut hõrgutisi

KODUKOHVIKUD I Merivälja kodukokad pakuvad laia valikut hõrgutisi

Pühapäeval, 30. augustil alates kell 11 ootavad külastajaid 26 Merivälja kodukohvikut, et pakkuda koduvalmistatud roogasid ja tutvustada kohalikku kunsti ja käsitööd.

“Pühapäeval on kõigil põhjust sammud Merivälja poole seada, sest just siis avatakse siin viiendat korda kodukohvikud, kus Merivälja kogukond võõrustab lahkelt nii lähedalt kui ka kaugemalt saabunud külalisi,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Uksed avab 26 kodukohvikut. “Merivälja kodukohvikud on eripärased selle poolest, et lisaks kodumaistele roogadele saab mekkida hõrgutisi, milles on tunda teiste rahvaste köögikunsti sugemeid. Pakutakse nii särtsakaid maitseid ja tervislikke ampse, on nii traditsiooniliste kui ka väga moodsate retseptide järgi valmistatud roogasid,” rääkis Liinat. Näiteks on avatud kodurestoran, kus itaalia pitsakokk küpsetab puuküttega ahjus pitsasid, esindatud on portugali ja usbeki maitsed. Pakutakse vegantoitu. Peale soolase leiab kodukohvikutest suure valiku kooke, torte, makroone, jäätist, suhkruvatti, pannkooke!

Meriväljale on omane seegi, et avatakse ka mitu kunsti- ja käsitöö kohvikut, kus saab tutvuda kunstniku loominguga, soetada käsitööd ja proovida ka ise midagi teha!

“Kella 11–14 leiate Merivälja pargi äärest Pirita linnaosa valitsuse välikontori. Ootame teid külla, et rääkida Merivälja elust-olust ja plaanidest ning vastata küsimustele. Paneme üheskoos punkti tegusale ja kaunile suvele,” kutsus linnaosavanem.

Head Uudised GoodNews