1. Avaleht
  2. Tervis
  3. KOHTUMINE VEET MANOGA! Veet Mano viib Eestis läbi tervendava energia õhtu
KOHTUMINE VEET MANOGA! Veet Mano viib Eestis läbi tervendava energia õhtu

KOHTUMINE VEET MANOGA! Veet Mano viib Eestis läbi tervendava energia õhtu

Veet ManoVeet Mano on sel nädalal Eestis ning 9. juunil kell 19-22 saab temaga kohtuda Tallinnas Rotermanni 2 asuvas TAO keskuses tervendava energia õhtul, kus tegeletakse kõige sellega, mis ei lase elust rõõmu tunda — puhastutakse minevikusündmusest, nende mõjust ning vabanetakse pingeist.

Kursus õpetab, kuidas suurendada elus heaolu ja rõõmu ning kuidas kasvatada oma õnne. Veet Manoga koos veedetud tundidel saab teada ka seda, kuidas on võimalik kujundada oma elu, mis on rohkem tasakaalus ning on ka võimalus esitada Veet Manole küsimusi.

Rohkem infot leiab SIIT!

Veel on võimalus registreerida kolmele kursusele

7. juunil on Rottermani 2 asuvas Tao keskuses AUM meditatsioon. (AUM tuleneb sõnadest Awareness – Teadlikkus, Understanding – Mõistmine, Meditation – Meditatsioon). Meditatsiooni loojaks oli Anand Veeresh 1989. aastal kingitusena Oshole. See sotsiaalne meditatsioon läbib inimkogemuse 14 erinevat aspekti: viha, andestus, armastus, vastupidavus, eluenergia, kaos, tants, kurbus, naer, sensuaalsus, mantra, vaikus, austus ja jagamine. AUM meditatsiooni läbi saab kogeda sügavat lõõgastust, vabaneda stressist ja taastada elurõõm!

8. juunil toimub Tallinnas keskuses “Taevas ja Maa” Tulika 19, Flora maja kursus “Suhted ja kooseksisteerimine”. Veet Mano „Suhete ja kooseksisteerimise” töötoas tegeletakse nii sugulus-, pere-, sõprus-, töö- ja paarisuhete kui ka muude võimalike inimestevaheliste probleemsete suhetega. Õpitakse tehnikaid, kuidas taastada tasakaal, et paremini kooseksisteerida. Kui sa tunned, et oled puntras mõnes suhtes, ei tea, kuidas sellest välja tulla või edasi minna, siis tule ja leia kergem suhtlusviis Veet Mano grupis „Suhted ja kooseksisteerimine”. Töötoas saab esitada Veet Manole isiklikke küsimusi ja saada nõuandeid oma suhete küsimustele.

9. juunil toimub Tao Keskuses Veet Mano tervendava energia õhtu, kustegeletakse sellega, mis ei lase elust rõõmu tunda; puhastatakse minevikusündmusest ning nende mõjust ning vabanetakse pingeist. Kursus õpetab, kuidas suurendada elus heaolu ning rõõmu, kuidas kasvatada oma õnne. Saadakse teada ka seda, kuidas on võimalik kujundada oma elu, mis on rohkem tasakaalus. Võimalus on esitada Veet Manole ka küsimusi, millele soovite saada tema arvamust.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews