1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. Kohvientusiastid kogunevad!
Kohvientusiastid kogunevad!

Kohvientusiastid kogunevad!

Juba kolmandat korda toimuv Tallinn Coffee Festival on sel aastal suurem kui kunagi varem ning esitleb huvilistele taas kohvimaailma põnevaid uudiseid. 26. ja 27. aprillil Kultuurikatlas aset leidvale üritusele on oodatud nii valdkonna professionaalid kui ka tavalised kohvisõbrad.

Tallinn Coffee Festival 2018. Foto: Liis Reiman

“Kohvimaailm on pidevas arengus ning ka sel aastal saab festivalil uudistada üllatuslikke maitseid ja innovaatilisi lahendusi,” kinnitab festivali peakorraldaja Kennet Sarv. “Näiteks on võimalik tutvuda tehisintellektiga varustatud espressomasinaga, mis jälgib inimese harjumusi ja kohandub nende järgi”.

Korraldaja sõnul joovad paljud inimesed juba aastaid igal hommikul samasugust kohvi mõtlemata võimalustele varieerida erinevate sortide, maitsete või röstide vahel. “Tegelikult on meil saadaval väga lai valik kohvi, mis võib muuta rutiinse kohvijoomise tõeliseks naudinguks,” julgustab Sarv. “Festivalile ootame ka ettevõtete esindajaid, sest suur osa igapäevasest kohvist tarbitakse ju kontorites.”

Tallinn Coffee Festivalil ootavad külastajaid mitmekümned kohvibrändid ja -sordid, innovaatilised seadmed, oskuslike baristade etteasted ja kaasahaaravad kohvivõistlused. Üritusel saab nautida ka teed, kakaod ja muid kuumi jooke, maitsta tänavatoitu ning uudistada kõike kohvimaailmaga seotut.
Festivalile oodatakse avapäeva esimesel poolel ka majutusasutuste, kohvikute, restoranide ja muude ettevõtete esindajaid, alates reede pealelõunast ning kogu laupäeva on üritus avatud kõikidele huvilistele.

Tallinn Coffee Festivali eesmärgiks on kohvikultuuri arendamine ning põneva kohvimaailma tutvustamine. Üritus sobib külastamiseks kogu perele.

Head Uudised GoodNews