1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. KÖÖGIVILJAD KAALU EI KASVATA! Toidukohad on oodatud osalema kampaanias „Köögiviljad kaalu ei kasvata“
KÖÖGIVILJAD KAALU EI KASVATA! Toidukohad on oodatud osalema kampaanias „Köögiviljad kaalu ei kasvata“

KÖÖGIVILJAD KAALU EI KASVATA! Toidukohad on oodatud osalema kampaanias „Köögiviljad kaalu ei kasvata“

recommended-vegetable-list-fbTervise Arengu Instituut ootab tervisest hoolivaid söögikohti osalema kampaanias „Köögiviljad kaalu ei kasvata“. Kampaaniat korraldatakse seitsmendat korda. Seekord on juba registreerunud teiste tervislikku toitumistväärtustavate söögikohtade hulgas näiteks restoran Olde Hansa, tervisetoitu pakkuv kohvikukett Mamo, kohvik-restoran Babulja, Kubija hotell, Villa Wesset, R-Kiosk jt.

Kampaania ajal oodatakse liitunud söögikohtadelt köögiviljarikaste toitude erimenüüsid või sooduspakkumisi. Menüüd ja pakkumised pannakse üles kampaania veebilehele eesti ja vene keeles. Kampaania ajal suunavad tele-, raadio-, väli- ja onlinemeediareklaamid külastajad sellele veebilehele. Samuti loositakse leheküljel tarbijamängu mängijate vahel välja köögikombain. Samuti on kampaaniasse kaasanud toidublogijaid.

Söögikoht saab oma ruumidesse üles panemiseks spetsiaalse kleebise, andes sellega külastajatele teada, et kohvik või restoran pöörab tähelepanu toidu tervislikkusele. Väärtust lisab kindlasti ka see, et koht saab oma klientide seas tõsta tervisliku toitumise teadlikkust ning julgustada neid rohkem köögivilju sööma.

Allikas: Toitumine.ee

 

Head Uudised GoodNews