1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Lääne-Tallinna Keskhaigla korraldab tasuta tervisepäeva
Lääne-Tallinna Keskhaigla korraldab tasuta tervisepäeva

Lääne-Tallinna Keskhaigla korraldab tasuta tervisepäeva

Lääne-Tallinna Keskhaigla korraldab tasuta tervisepäeva20. märtsil kell 14-16.30 toimub Haabersti hooldusravikliiniku fuajees Lääne-Tallinna Keskhaigla tasuta tervisepäev loengute ja tervisenäitajate mõõtmisega.

„Kuna LTKH osaleb Tervist Edendavate Haiglate võrgustiku töös, on haigla võtnud kohustuse aidata kaasa elanikkonna harimisele tervisedenduse vallas. Püüame anda teavet, kuidas tunda ära tervisehäireid, neid leevendada ja tervist hoida,“ tutvustas LTKH õendusjuht Aivi Kabur.

Saabuval tervisepäeval on kavas spetsialistide loengud „Taastusravi- miks kasulik“ ja „Insult ja psühholoogilised muudatused“, mille järel saab esinejatele küsimusi esitada, seejärel saavad loengukuulajad lasta mõõta kolme erinevat tervisenäitajat (vererõhku, kehamassiindeksit, luutihedust jm). Tänavu seotakse tasuta tervisemõõtmine loengukuulamise vajadusega, et teadlikkust oma tervisenäitajatest ja nende parandamise võimalustest laiendada.

Lääne-Tallinna Keskhaiglal on juba tervisepäevade traditsioon välja kujunenud – mullu korraldati neid kaks, tänavu on kavas kolm.

Head Uudised GoodNews