1. Avaleht
  2. Tervis
  3. LG hakkab tootma kõrgetasemelisi monitore, mis on suunatud meditsiiniturule
LG hakkab tootma kõrgetasemelisi monitore, mis on suunatud meditsiiniturule

LG hakkab tootma kõrgetasemelisi monitore, mis on suunatud meditsiiniturule

surgical-monitor_clinical-review-monitor_dxd_2Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) siseneb järjest kasvavale meditsiinirakendusseadmete turule kliinilise ja kirurgilise läbivaatuse kuvaritega, mis on disainitud spetsiaalselt tervishoiutöötajatele võimalikult täpsete elupäästvate otsuste tegemiseks. Uued monitorid ja täiustatud röntgeniseade tuuakse avalikkuse ette sellel nädalal Põhja-Ameerika radioloogialiidu RSNA aastakoosolekul Chicagos.

LG 8MP kliinilise läbivaatuse monitor

LG 8MP kliinilise läbivaatuse monitor on 27-tolline IPS monitor, millel on 3840 x 2160 piksline resolutsioon, mis on disainitud suurendama haiglatöötajate efektiivsust, võimaldades tõhusamat töövoogu ja teha paljusid asju üheaegselt.

Lisaks täiustatud eredustasemele pakub see monitor laia vaatenurka, minimaalseid värvi üleminekuid ja täpseid pilte.

Monitori seadistus vastab DICOMi nõuetele, mis garanteerib stabiilsed ja täpsed halltoonides kujutised. Monitor on ka täpselt kalibreeritud, mis tagab kooskõla erinevates seadmetes, ning varustatud taustvalgustuse stabiliseerimise tehnoloogiaga. Dynamic Sync režiim vähendab sisendi viivitust ning Flicker Safe ja Reader Mode seaded aitavad vähendada pikki vahetusi töötavate õdede ja arstide silmade pinget.

clinical-review-monitor_dxd_surgical-monitor_3

LG 8MP kirurgiline monitor

27-tolline LG 8MP kirurgiline monitor töötati välja erinevateks kasutusviisideks operatsioonisaalides. 8MP UHD paneeli võrratu selgus aitab arstidel sooritada tehniliselt keerukaid protseduure ja monitori IPS tehnoloogia võimaldab mitmel meditsiinitöötajal korraga vaadata monitori erinevate nurkade alt ja seda minimaalse värvimuutusega. Antud monitor sobib ideaalselt eredatesse operatsioonisaalidesse oma kuni 800 nitise heledusastmega. Monitor hõlmab üle 99 protsendi sRGB värviruumist ning tänu tumepunasele spektrile pühendatud lisaruum võimaldab arstidel kergemini eristada erinevaid kudesid ja veresooni.

Digitaliseeritud röntgeni detektor

Tänapäeva haiglates on eduka ravi võtmesõnaks on kaasaskantav, kerge ja vastupidav tehnoloogia. RSNA 2016 raames esitletav LG DXD toodab kvaliteetseid röntgenipilte kasutades 16-bitist pilditöötlust ja kõigest 127 mikromeetri suurust piksli sammu, tootes radioloogidele ja röntgenoloogidele väga kõrge resolutsiooniga pilte, mis aitavad kiiresti ja täpselt kindlaks teha erinevaid terviseprobleeme. Magneesiumist ja süsinikkiust kere muudab LG DXD patsientide teenindamiseks sobivaks ning IP41 hinnang vee- ja tolmukindlusele aitab tagada optimaalse jõudluse isegi siis, kui detektor puutub kokku pulbrite või vedelikega.

Head Uudised GoodNews