1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Linea Natura pakub tervisemessil looduslikke juuksehooldusvahendeid
Linea Natura pakub tervisemessil looduslikke juuksehooldusvahendeid

Linea Natura pakub tervisemessil looduslikke juuksehooldusvahendeid

Tallinnas 20. jaanuaril toimuva Vaimukeha tervisemessi osalejate hulka lisandus Linea Natura, mis pakub kvaliteetseid ja looduslikke juuksehooldusvahendeid Itaaliast.

Linea Natura hooldusvahendid on abiks mitmete erinevate probleemide korral: juuste väljalangemine, tundlik peanahk, aeglane juuste kasv. Toodete peamiseks omaduseks on võimalikult looduslik koostis ja eesmärgiks pakkuda parimat hoolitsust juustele. Kõik tooted on parabeenide- ja sulfaatidevabad ega sisalda SLS-i.

Kuidas oleks õige ja tervislik juukseid hooldada?

Juuksehooldusvahendid tuleks valida peanahka ja juuste üldist seisundit arvestades. Kuldreegel on, et šampoon tuleks valida peanaha järgi ja juuksekreem juukseotste järgi. Linea Natura juuksekreem on kaks ühes: palsam ja mask. Väga oluline on ka õige doseerimine, kogus võiks olla suurema mandli suurune. Õige doseerimise peaks ise ära tunnetama, kuna inimeste juuksed on erineva paksuse ja tihedusega. Juuste loputamiseks võiks aega võtta ja teha seda hoolega. Praeguse külma ilmaga soovitame kanda mütsi ja vältida märja peaga õue minekut. Vastavalt ilmale tuleks vahetada ka juuksehooldustooteid: külmal ajal vajavad nii juuksed kui ka peanahk rohkem niisutust, samas suvisel ajal soovitame tooteid, mis pakuvad ka juustele UV-kaitset.

Millised on kõige populaarsemad tooted?

Kõige rohkem võib ilmselt esile tõsta bambuseekstrakti ja taimse platsentaga sarja, mis on ka Buduaari lemmikutiitli saanud. Sari on ilmselt kõige populaarsem, kuna taimset platsentat ja bambuseekstrakti sisaldav šampoon on bioaktiivsete ainete ladu ning koos annavad need juustele piisava koguse niisutust ja vajalikke vitamiine, et soodustada nende kasvu ja vähendada väljalangemist. Populaarsed on ka ravitooted, milleks on kõõmavastane sari ja väljalangemisvastane sari.

Viimistlusvahenditest meeldib klientidele neli ühes toode Lucido: kergem juukselakk, kaitseb ilmastikumõjude eest ja võtab juustest ära elektrit, annab läiget ja toimib ka juustesse jäetava palsamina. Praegust ilma arvestades on see ideaalne abiline juustele. Näiteks meie oma metsahaldja Mari Metsalliku lemmikuks on Linea juuksekreem linaseemnesarjast, mis annab piisava niisutuse tema pikkadele juustele, lisaks on meeldiva lõhnaga ja jätab juuksed imepehmeks. Väga rahul on ta ka F-ampullidega, mis tema arvates on efektiivne toit tervele juustepikkusele ja ta naudib seda värsket kirsilõhna, mis pärast toote kasutamist juustele jääb. Tema arvates on ampullid parimad intensiivsed hooldustooted juustele. Siinkohal peame nõustuma ja juuste kiirabina soovitame tõesti kasutada meie erinevaid juuste hooldamiseks mõeldud ampulle.

Leiab Linea Shopi e-poest ka midagi jõulukingitusteks?

Linea e-poe www.lineashop.ee tootevalikust leiab mitmeid erinevaid kinkekomplekte, mis jõulutraditsioonide vahel valmistaks rõõmu nii suuremale kui ka väiksemale. Pakume ka nõustamist ja abi toodete valikul. Selleks kirjutage meile Facebooki või e-poe chat’ti. Kinkimise rõõm on jõulude suur osa, kuid suures jõulusaginas ei tohiks unustada ka soojust, mida pakub lihtsalt sõbra või lähedasega avatud ja sõbralik suhtlemine, kvaliteetaja veetmine perega. Valmistagem kõik rõõmu üksteisele, nii toredate ja teadlike kinkidega kui ka kallistuste ja heade sõnadega.

Head Uudised GoodNews