1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. MAGUSAKOLLEKTSIOON! Tiina Talumees inspireeris couture magusakollektsiooni
MAGUSAKOLLEKTSIOON! Tiina Talumees inspireeris couture magusakollektsiooni

MAGUSAKOLLEKTSIOON! Tiina Talumees inspireeris couture magusakollektsiooni

Foto: Oliver Moosus
Foto: Oliver Moosus

Tiina Talumehe kevadsuvisest kõrgmoekollektsioonist “Gardenia” inspireerituna sündis Sweet & Chicil Couture Cookies Collection, mis esimest korda Eestis ühendab kõrgmoe magusadisainiga. Moekollektsioon “Gardenia” tuleb esitlusele juba homme Kultuurikatla Black Box saalis.

„Couture Cookies Collection sai just selline, kuna Tiina Talumehe värskes kollektsioonis on samuti palju värve, erinevaid tekstuure ja naiselikke detaile. Kasutasin pastelseid toone, suhkrust tehtud voogavaid volange ja pitse ning helklevaid pärleid. Tulemus sai naiselikult õrn ja romantiline, kaunistuseks lummavad gardeeniaõied,” rääkis Sweet & Chic magusadisainer Kadri Mertsina.

Tiina Talumehe kevadsuvine kollektsioon “Gardenia” koosneb valdavalt voogavatest pastelltoonides suvekleitidest. Kollektsiooni värvigammas kohtame suvehelguse valget, pastelset sinist, lillat ja roosat, aga ka trendikat beeži, õrnkollast ja päikeseloojangu oranži. Vaid selle kollektsiooni tarbeks on loodud põneva detailina kleite ehtima laserlõikelised gardeeniaõied.

Foto: Sweet & Chic
Foto: Sweet & Chic

”Mul on väga hea meel, et sündinud on niivõrd kaunis gurmeekollektsioon, mis meisterlikult peegeldab minu ”Gardenia” kollektsiooni õrnu detaile. Kõrgmoe eesmärk ongi ju panna unistama, muuta armastusega valminud kleitide tulevased kandjad kordumatuks ning samas inspieerida ka teisi kunstivaldkondi looma midagi ainulaadset,” rääkis Tiina Talumees.

Foto: Sweet & Chic
Foto: Sweet & Chic

Tiina Talumehe kõrgmoekollektsiooni “Gardenia” esitlus toimub 19. aprillil Kultuurikatla Black Box saalis. Show peatoetajaks on Philips, kelle vaikse auru tehnoloogial põhinev innovaatiline triikimissüsteem PerfectCare Elite Silence tagab kaunite kleitide jõudmise lavale parimas vormis.

Üritusel aitavad teoks saada ka Supremia, Aon Eesti Kindlustusmaakler ja Sokisahtel. Hispaanlaste ühe lemmikjoogiga rõõmustab Codorniu Cava, väärt šokolaadiga kostitab Lindt, värskendust pakub Evian ning kauneid autosid näitab Lamborghini. Modellide soengud seab La Biosthetique (LE SALON Tallinn) ning kaunid meigid teeb Max Factor. Üritust aitab korraldada Stiilikanal.

Sweet & Chic gurmeekollektsiooni on soovijatel võimalik tellida leheküljelt www.sweetchic.ee.

Head Uudised GoodNews