1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Marilyn Jurman ärgitab TEE:ROHKEM kampaanias tervislikult liikuma
Marilyn Jurman ärgitab TEE:ROHKEM kampaanias tervislikult liikuma

Marilyn Jurman ärgitab TEE:ROHKEM kampaanias tervislikult liikuma

Marilyn Jurman ärgitab TEE ROHKEM kampaanias tervislikult liikumaTuntud näitleja ja laulja Merilyn Jurman on Rexona aktiivse elustiili kampaania TEE:ROHKEM sõnumitooja. Kampaania eesmärk on julgustada inimesi tervislikult liikuma ning väljuma oma mugavustsoonist.

“Viimasel ajal on pidevalt arutletud tänapäeva inimeste vähese liikuvuse üle. On see tõsi? Äkki me ülehindame selle probleemi suurust? Aktiivset elustiil seostatakse enamasti selgelt füüsilise tegevusega – fitness- klubide või muu spordiga. Kuid aktiivne elustiil tähendab ka lihtsalt igapäevast liikumist. Sõltumata sellest, kas veedame suurema osa tööpäevast istudes arvuti ees või sõiduauto sees, võime käia iga päev ka suhteliselt pikki vahemaid jalgsi,” märgib Unilever Baltic LLC Rexona brändiarendusjuht Evita Meiere.

Rexona korraldab TEE:ROHKEM kampaania üheaegselt kolmes Balti riigis. Eesmärk on selgitada, millise Balti riigi inimesed on igapäevaselt aktiivseimad.

“Eks igaüks püüab kevadel paremasse füüsilisse vormi jõuda ning end kellegi teisega võrreldes on see lihtsam ja lõbusam. Kerge on rääkida liikumise kasulikkusest, aga igapäevaselt on paljudel siiski väga keeruline seda hoiakut järgida. Loodan, et suudan oma eeskujuga ärgitada kõhklejaid ja kahtlejaid mugavustsoonist välja tulema, ” ütleb Rexona kampaania Eesti sõnumitooja Merilyn Jurman.

Kõik kampaaniaga liituda soovijad saata kuni 6. aprillini oma taotluse veebilehele. Huviliste hulgast valitakse üheksa kampaanias aktiivselt osalejat, kes hakkavad kahe nädala jooksul kandma anduriga käevõru. Selle käevõru vahendusel mõõdetakse inimeste igapäevast aktiivsust ning toitumist ning puhkamist. Kampaania lõpus hindavad tulemusi spordi-ja elustiili eksperdid.

Head Uudised GoodNews