1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Marilyn Jurman: liikumine teeb õnnelikuks!
Marilyn Jurman: liikumine teeb õnnelikuks!

Marilyn Jurman: liikumine teeb õnnelikuks!

Marilyn Jurman liikumine teeb õnnelikuks

Näitleja ja laulja Merilyn Jurman tegi tänavu märtsi lõpus avaliku üleskutse liituda aktiivse elustiili kampaaniaga TEE:ROHKEM. Homseni saab kampaaniaga liitumiseks soovi avaldada veebiaadressil http://www.rexonadomore.com/ee .

“Järgmisel nädala valitakse välja üheksa osalejat, kes hakkavad oma liikumise, söömise ja magamise andmeid 24/7 võrdlema nii minu kui teiste võistlejatega. Kindlasti võidame kõik, sest muutume tervislikumalt käitudes õnnelikumaks,“ ütles Marilyn Jurman.

Kampaaniaga liitunute  hulgast valitakse üheksa noort, kes hakkavad alates 14. aprillist kahe nädala jooksul kandma anduriga käevõru. Käevõru vahendusel mõõdetakse inimeste igapäevast aktiivsust, toitumist ja puhkamist. Neid andmeid on pidevalt võimalik Facebooki vahendusel jälgida.

Kampaania lõpus hindab osalejate tulemusi spordi- ja elustiili ekspertidest koosnev žürii. Sinna kuuluvad Eesti Tervise Fondi juhataja ja perearst Eero Merilind, ajakirja Tervis Pluss tegevtoimetaja Maret Einmann, Tervise Arengu Instituudi töökoha terviseedenduse vanemspetsialist Külli Luuk, Kuressaare Linnavalitsuse arendusosakonna peaspetsialist Anu Vares, ERRi portaali Menu.ee toimetaja Kerttu Kaldoja ja Sotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna juhataja Heli Paluste.

Head Uudised GoodNews