1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Me soovime magada! Professionaalseks magajaks kandideeris ligi 1500 inimest
Me soovime magada! Professionaalseks magajaks kandideeris ligi 1500 inimest

Me soovime magada! Professionaalseks magajaks kandideeris ligi 1500 inimest

Magamistoatoodete bränd Dormeo palkas 15. märtsil tähistatavaks rahvusvaheliseks unepäevaks enda poodidesse professionaalsed magajad.

Võitjad olid Jana Haas, Merilyn Kruusimaa, Alari Merbach ja Christopher Malve.

„Huvi oli väga suur ja meil oli rõõm näha nii palju silmapaistvaid kandidaate. Valiku tegemine osutus äärmiselt keeruliseks. Andekate magajate seast olime sunnitud välja valima ainult neli,“ ütles Dormeo brändijuht Ele Siitka.

Kui Eesti telesaade „Kahvel“ paarkümmend aastat tagasi otse-eetris ühe professionaalse magaja patju katsetama pani, kergitasid mõned televaatajad kulmu, kvaliteetuni on aga sama oluline nagu tervislik toit ja liikumine. See paneb aju paremini tööle ja tugevdab immuunsüsteemi. Uni pole laisklemine, vaid kujutab endast baasvajadust, mille kvaliteedist sõltub tervis ja meeleolu.

„Me oleme hea une eksperdid ja tähistame rahvusvahelist unepäeva igal aastal erinevates riikides. Sel aastal võtsime teema päris suurelt ette ja räägime ka Eestis nii une kvaliteedist kui ka tähtsusest,“ ütles Siitka.

Selleks, et sillutada teed mugava ja rahuliku uneni, keskendub Dormeo magamistoatoodete arenduses nii tervisele, hügieenile, innovaatilistele materjalidele ja tehnoloogiatele kui ka laiale tootevalikule.

Magamine leidis aset 15. märtsil Dormeo ja Top Shopi poodides Tallinnas, Tartus ja Rakveres.

Head Uudised GoodNews