1. Avaleht
  2. Tervis
  3. MIDAGI UUT I Täna avatakse Tallinnas esimesed kiirkliinikud
MIDAGI UUT I Täna avatakse Tallinnas esimesed kiirkliinikud

MIDAGI UUT I Täna avatakse Tallinnas esimesed kiirkliinikud

Täna avatakse Tallinna kesklinnas Nautica keskuses ja Lasnamäe Centrumis esimesed Confido Kiirkliinikud, mis võimaldavad igaühel tervisemurega tasulisele vastuvõtule pääseda ilma broneeringuta ja seda ka õhtuti või nädalavahetustel.

Confido juhatuse liige Kadi Lambot selgitas, et Kiirkliinikud hakkavad esimeses etapis andma tervisemurega inimestele meditsiinilist nõu ja osutama telemeditsiiniteenuseid, kuid juba peagi on kavas pakkuda oluliselt laiemat valikut meditsiinilisi teenuseid otse kiirkliinikus kohapeal, mille jaoks taotleb ettevõte Terviseametilt vastavat tegevusluba.

„Euroopas ainulaadse kontseptsiooniga kiirkliinikutega, mis jäävad kaubanduskeskustes inimeste igapäevasele trajektoorile ning kus igaüks pääseb kiirelt tervisemurega vastuvõtule ka õhtuti ja nädalavahetuseti, muutub meditsiiniline abi kindlasti kättesaadavamaks ning tervisemurele lahenduse saamine kiiremaks ja mugavamaks,” uskus Lambot.

Tasulisele vastuvõtule saavad Kiirkliinikutesse tulla mis tahes perearstinimistusse kuuluvad või üldse ilma perearstita patsiendid. Kiirkliinikute külastamiseks ei ole broneeringut vaja ja patsiente teenindatakse elavas järjekorras, ent aja broneerimisega saab tagada vastuvõtu igasuguse ootamiseta.

Lamboti sõnul seisab ees jõuluperiood ja pikad pühad on reeglina just sellised, kus inimestel tekib tervisealaseid muresid tavapärasest rohkem, ent vajaliku nõu saamise võimalused on piiratud. „Nüüd on Kiirkliinikute näol Tallinnas kaks kohta, mis seda lünka täidavad ja kuhu inimesed nõu saamiseks saavad hõlpsalt pöörduda,“ lisas Lambot.

Kiirkliinikud on Nautica Keskuses aadressil Ahtri 9 ja Lasnamäe Centrumis aadressil Mustakivi 13 avatud kaubanduskeskuste lahtiolekuaegadel ehk iga päev kell 9-21. Kiirkliinikute infotelefon 1500 on avatud samuti iga päev ajavahemikus 9-21.

Confido Kiirkliinikute kohta leiab lisainfot aadressilt www.kiirkliinik.ee.

Head Uudised GoodNews