1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Mis on kuurortravi?
Mis on kuurortravi?

Mis on kuurortravi?

Mis on kuurortraviEesti kuurortravil on pikk ja ainulaadne ajalugu. 1838. aastal avati Pärnu rannas vanast kõrtsihoonest ümber ehitatud  supelasutus, kus soovijad said soojendatud merevee vanne. Seda aastat loetaksegi Pärnu kuurordi sünniaastaks.

Kaasajal on kuurortravi eesmärgiks juhtida inimesi arendama tervislikke harjumusi, et haigusi ennetada ning tervist taastada.

Kuurortravi on võimalus puhkuseks ja taastumiseks, puhkaja jaoks on tema individuaalse puhkuseprgrammi raames ühendatud tervikuks spaa- ja raviteenused, tervislik toitumine, mugav majutus, erinevad sportimis- ja meelelahutusvõimalused ning jalutuskäigud kaunites parkides.

Kuurortravipaketid

Tervis ravispaahotelli kuurortravipaketid pakuvad head tervistava puhkuse veetmise võimalust Pärnus.

Kõik kuurortravipaketid on koostatud mõeldes kõigile ning arvestavad väga paljude erinevate vajadustega.
Kuurortravi pakettide puhul ootab külastajat saabumisel arsti konsultatsioon. Koos professionaalse doktoriga saab paketisisestest protseduuridest teha kõige sobivaima valiku.

Uus lähenemine ravivõimlemisele

MX circuit piltTervis ravispaahotell  pakub  kuurortravi klientidele täiesti uudset lähenemist ravivõimlemisele.

Üheksal treeningseadmel toimuvat treeningut juhendab liikumisravi spetsialist. Treening hõlmab kõiki olulisi lihasgruppe, mis aitavad aktiivselt igapäevatoimetustega hakkama saamisele kaasa. Seadmed on väga ergonoomiliseks ehitatud, arvestades just seeniorite kehalisi iseärasusi ja võimalikke varasemaid traumasid.

Ringtreeninguga saavad kasutajad täieliku kardiovaskulaarse- ja jõutreeningu sooritada tõhusalt vähema ajaga. Treeningu lõpuks käiakse läbi kõik 18 olulist lihasgruppi, mis mõjutavad aktiivset igapäevatoimetustega hakkamasaamist. Lihasttoonuse treenimine ja koordinatsiooni säilitamine ning parandamine on hõlpsasti saavutatav.

Masinatel on võimalik treenida ohutult, efektiivselt ja väga mugavalt kõiki peamiseid lihasgruppe sõltumata kasutaja east ja füüsilisest võimekusest.

Ringtreeningut juhendavad liikumisravi spetisalistid, kes vastavalt klientide vajadustele võivad harjutusi muuta või lisada.

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews