1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Mustamäe tervisekeskus sai nurgakivi
Mustamäe tervisekeskus sai nurgakivi

Mustamäe tervisekeskus sai nurgakivi

Meditsiin3Endise Mustamäe polikliiniku asemele rajatav Mustamäe tervisekeskus sai eile nurgakivi, millega anti hoog sisse hoone ehitustöödele.

Lääne-Tallinna Keskhaiglale kuuluvas tervisekeskuses hakkavad hoone valmimise järel patsiente vastu võtma nii perearstid kui ka Lääne-Tallinna Keskhaigla mitmed eriarstid, samuti erialaspetsialistid – füsioterapeudid, logopeedid ja psühholoogid. Ruumid on ka planeeritud näiteks apteegile ja ortopeediliste vahendite kauplusele.

Tervisekeskuse valmimine tähendab uut algust 

Tallinna abilinnapea Merike Martinson ütles, et Mustamäe tervisekeskuse valmimine tähendab uut algust, uusi võimalusi mustamäelastele. „Mustamäe elanikud on ühe prioriteedina oma linnaossa soovinud just uut tervisekeskust ja selle nad tänavuse aasta lõpuks ka saavad“, tõdes Martinson.

Uus keskus tähendab ka puuetega inimestele ligipääsetavuse suurenemist

Abilinnapea sõnul oli ka linnavalitsusele selge, et vana, aegunud sisu ja välimusega terviseasutust tuleb uuendada, seepärast on Tallinna linn valmivale tervisekeskusele juba algusest peale ehk projekteerimisest saadik oma õla alla pannud. „Uus keskus tähendab ka puuetega inimestele ligipääsetavuse suurenemist ning paremaid töötingimusi ka meditsiinilisele personalile,“ sõnas Martinson.

Uus tervisekeskus loob head eeldused perearstide ja eriarstide koostööks

Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Imbi Moks avaldas lootust, et uues tervisekeskuses saab patsient kätte kogu vajaliku ambulatoorse tervishoiuteenuse, mis hõlmab nii perearsti külastust ja võimalust teha uuringuid kui ka vajadusel eriarsti vastuvõttu. „Uus Mustamäe tervisekeskus loob väga head eeldused perearstide ja eriarstide koostööks selle nimel, et patsient saaks terviseprobleemide korral maksimaalselt abi,“ sõnas haigla juht.

Aadressil Ehitajate tee 27 asuv Mustamäe tervisekeskus valmib plaanide järgi 2017. aasta lõpus.

Head Uudised GoodNews