1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Mustamäe tervisepäeval saab tasuta oma tervisenäitajaid kontrollida
Mustamäe tervisepäeval saab tasuta oma tervisenäitajaid kontrollida

Mustamäe tervisepäeval saab tasuta oma tervisenäitajaid kontrollida

Veresuhkur13. veebruaril toimub Mustamäe järjekordne tervisepäev, mille korraldajateks on Mustamäe polikliinik koos Lääne-Tallinna Keskhaiglaga  ja mille keskmes on tulevase Mustamäe tervisekeskuse tutvustamine.

Tervisepäev algab Mustamäe polikliiniku 4. korruse saalis kell 12 ning selle juhatab sisse abilinnapea ja Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees Merike Martinson.

„ Soovime lähemalt tutvustada  Mustamäe polikliiniku renoveerimiskava, mille käigus valmib mitmekesiseid teenuseid pakkuv  tervisekeskus. Lisaks õismäelastele ja nõmmekatele saavad nüüd ka mustamäelased  täielikult kaasaegsetele nõuetele vastava terviseasutuse, mis peaks rahuldama kõige erinevamaid  vajadusi,“ ütles Martinson. „Doktor Hiiemäe loengu teema oma aktuaalsuses annab omakorda vajalikku teavet,“ lisas Martinson tervisepäeva sisu valgustades.

Järgnevalt tutvustab Lääne -Tallinna Keskhaigla haldusjuht Meelis Miss Mustamäe tervisekeskuse ehitusprojekti, seejärel peab  Lääne-Tallinna Keskhaigla füsioterapeut Andra Hiiemäe loengu istuvast eluviisist tulenevatest terviseriskidest ning nende vältimisest.

Kell 13 -15 on kõigil huvilistel võimalik lasta tasuta oma tervisenäitajaid kontrollida ja määrata vererõhku ja veresuhkru taset.

Tervisepäeva jooksul kell 12-15 tutvustavad ja müüvad ravimifirmad Tervise Abi, Chemi-Pharm ja Magnum Medical polikliiniku 1. korrusel oma  tooteid.

Head Uudised GoodNews