1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Õige padi tagab hea une
Õige padi tagab hea une

Õige padi tagab hea une

Õige padi tagab hea uneKas sul on probleeme magamisega? Kas ärkad tihti keset ööd üles? Kas oled mõnikord päeval väga väsinud? Kas ärkad tihti tugeva valuga kaela- ja seljapiirkonnas?

Kõik need probleemid võivad olla põhjustatud kehvast unest, mis hakkab peagi mõjutama sinu elukvaliteeti. On vägagi võimalik, et saad kõik oma probleemid lahendatud ühe lihtsa liigutusega – padja väljavahetamisega. Kas tahaksid teada, kuidas õige padi võib mõjutada sinu elukvaliteeti?

Õige tugi kehale

Õige padi annab kaelale, õlgadele ja seljale õige toestuse – lömmis ja muhklik padi ei saa seda teha. Kas suudad ette kujutada, kuidas su keha piinleb, kui su pea all on terve öö lömmis, muhklik, liiga pehme ja kehva kvaliteediga padi?
 
Anatoomiline padi, mis tagab keha õige asendi

Õige anatoomiline padi tagab keha korrektse asendi, nii et kael, õlad ja selg saavad öösel tõesti puhata ning olla asendis, mis ei põhjusta lihaspinget ja valu kaelas, õlgades või seljas. Sulle võib tunduda, et vana padi annab sulle hea une, kuid tagajärjed on kiired tulema. Milleks riskida?

Mugav padi tagab mõnusa une

Magamine on puhas nauding – kuid ainult siis, kui uni on kvaliteetne ning su voodi on ohutu ja mugav pelgupaik. Kui veedad enamiku oma öödest voodis rabeledes ja väherdes, kui ärkad kogu aeg üles, sest sul on kas liiga palav või liiga külm, või kui sul on suisa valus, siis ilmselt ei ole öö sinu lemmikosa päevast.

Korralik uni kindlustab heaolu

Mugav anatoomiline padi, mis tagab õige temperatuuri, kohandub sinu keha järgi ja hoolitseb korraliku õhuringluse eest, parandades oluliselt une kvaliteeti. Kui sa tunned, nagu magaksid suurel koheval pilvel, siis sa imestad, miks seda otsust juba ammu vastu ei võtnud ja uut patja varem ei ostnud.

Padi, mis võitleb allergiatega

Kui sul on probleeme allergiatega, on sul ilmselt probleeme ka unega – ükskõik kui väsinud või unine sa ka poleks, aevastamine ja köhimine muudavad uinumise pea võimatuks. Tolmulestad, kes sinu voodisse pesa on teinud, on tavaliselt väga aktiivsed ega hooli sellest, et sina tahad magada.

Hüpoallergiline padi tagab puhtama magamiskeskkonna

Hüpoallergiline padi on ideaalne valik igaühele, kellel on allergiate tõttu magamisega probleeme. Kehv uni põhjustab tihti kehva tervist ja halba enesetunnet, mistõttu on see tõesti probleem, millega tuleb tegeleda võimalikult kiiresti. Milleks veeta oma öid aevastades, köhides ja raskelt hingates, kui saaksid lihtsalt õige padja hankida ja rahulikku unemaailma suikuda?

Üks lihtne liigutus – parem elukvaliteet

Võid ju arvata, et padi ei ole sinu elus eriti oluline element, kui aga selle välja vahetad ja ise kvaliteetse anatoomilise padja eeliseid koged, siis sinu arvamus muutub. Une kvaliteet mõjutab pea kõiki sinu elu tahke: tervist, enesetunnet, produktiivsust ja elustiili.

Uus padi ja uued väljakutsed

Uus padi tagab parema kvaliteediga une ja parem une kvaliteet toob peagi sinu ellu positiivseid muutusi. Sa märkad, et ärkad puhanuna, sul on rohkem energiat ja su keha ei ole valulik. Anatoomiline padi kõrvaldab ka seljavalu probleemid, mis pikemas perspektiivis võivad su tervisele vägagi halvasti mõjuda. Sa märkad ka olulisi muutusi enesetundes: sa oled puhanud ja seega õnnelikum, paremas tujus ning valmis uuteks väljakutseteks!

Allikas: Dormeo

Head Uudised GoodNews