1. Avaleht
  2. Tervis
  3. OLED OODATUD! Ravitseja Veet Mano jagab juunis tervendavaid õpetusi
OLED OODATUD! Ravitseja Veet Mano jagab juunis tervendavaid õpetusi

OLED OODATUD! Ravitseja Veet Mano jagab juunis tervendavaid õpetusi

Veet Mano5Legendaarne tervendaja Veet Mano alustab juunis Eestis järjekordse kursusega. 6. juunil leiab Rae vallas Aruvalla külas Lilleorus aset Veet Mano tervendava seminari “Selja- ja kaelavaludest vabaks!” teine osa. Seal uuritakse sügavamalt erinevaid tehnikaid kaelale, pöörates erilist tähelepanu sellele, kuidas toimida, kui kaelalülid on oma õigest positsioonist väljas, mis on ka tihtipeale peavalude ning kaela vähese liikumise üheks peamiseks põhjuseks.

Veet Mano näitab lisatehnikaid alaseljale, mida esimesel kursusel näidata ei jõudnud, ja mis aitavad vabastada stressi, valu ja pinget alaseljas ning annavad rohkem liikumisvabadust ilma valudeta. Samuti praktiseeritakse tehnikaid ja venitusi, mis aitavad selja keskosa erinevate probleemide korral. Veet Mano tutvustab detailsemalt ka tehnikaid skolioosiga (lülisamba kõverdumine) tegelemiseks.

Massaažigrupp on praktiline, kõiki tehnikaid saab Veet Mano juhendamisel õppida tegema nii iseendale kui kellegi teise seljaprobleemide lahendamiseks.

Veet Mano on aidanud juba üle 10 aasta inimesi, kes vaevlevad selja- ja kaelavalude käes. Ta on välja töötanud ainulaadsed ja väga efektiivsed tehnikad ala- ja ülaselja ning kaelavalude raviks. Paljud inimesed on tänu nendele tehnikatele pääsenud operatsioonidest ning vabanenud migreenidest, mis on tihtipeale tingitud kaelaprobleemidest.

Kursuseid jagub mitmele päevale 

7. juunil on Rottermani 2 asuvas Tao keskuses AUM meditatsioon. (AUM tuleneb sõnadest Awareness – Teadlikkus, Understanding – Mõistmine, Meditation – Meditatsioon). Meditatsiooni loojaks oli Anand Veeresh 1989. aastal kingitusena Oshole. See sotsiaalne meditatsioon läbib inimkogemuse 14 erinevat aspekti: viha, andestus, armastus, vastupidavus, eluenergia, kaos, tants, kurbus, naer, sensuaalsus, mantra, vaikus, austus ja jagamine. AUM meditatsiooni läbi saab kogeda sügavat lõõgastust, vabaneda stressist ja taastada elurõõm!

8. juunil toimub Tallinnas keskuses “Taevas ja Maa” Tulika 19, Flora maja kursus “Suhted ja kooseksisteerimine”. Veet Mano „Suhete ja kooseksisteerimise” töötoas tegeletakse nii sugulus-, pere-, sõprus-, töö- ja paarisuhete kui ka muude võimalike inimestevaheliste probleemsete suhetega. Õpitakse tehnikaid, kuidas taastada tasakaal, et paremini kooseksisteerida. Kui sa tunned, et oled puntras mõnes suhtes, ei tea, kuidas sellest välja tulla või edasi minna, siis tule ja leia kergem suhtlusviis Veet Mano grupis „Suhted ja kooseksisteerimine”. Töötoas saab esitada Veet Manole isiklikke küsimusi ja saada nõuandeid oma suhete küsimustele.

9. juunil toimub Tao Keskuses Veet Mano tervendava energia õhtu, kustegeletakse sellega, mis ei lase elust rõõmu tunda; puhastatakse minevikusündmusest ning nende mõjust ning vabanetakse pingeist. Kursus õpetab, kuidas suurendada elus heaolu ning rõõmu, kuidas kasvatada oma õnne. Saadakse teada ka seda, kuidas on võimalik kujundada oma elu, mis on rohkem tasakaalus.Võimalus on esitada Veet Manole ka küsimusi, millele soovite saada tema arvamust.

VEET MANO VIDEOKUTSE!

VAATA VIDEOT VEET MANO TEHNIKATEST!

Head Uudised GoodNews