1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Po-Ho inhalaatori ja inhalatsiooniõli tulemuslikkus
Po-Ho inhalaatori ja inhalatsiooniõli tulemuslikkus

Po-Ho inhalaatori ja inhalatsiooniõli tulemuslikkus

A. Vogeli tooted on valmistatud laiast sortimendist värsketest taimedest ning on seega võimalikult looduslähedased. A.Vogeli Po-Ho kuuma auru inhalaator ja õli on tõhus kooslus leevendamaks ning tervendamaks kroonilisi hingamisteede haigusi. Järvamaa haiglas tehti edukas subjektiivsete ja objektiivsete paranemise näitajate põhjal uuring, et mainitud toodete efektiivsust tõestada.

Po-Ho inhalaatori ja õli koostoime idee on lihtne, samas on see intensiivne ja mõjuv. Kuum aur ja eeterlikud õlid avavad hingamisteed ning lahtistavad röga. Po-Ho inhalaator suunab kuuma auru otse hingamisteedesse. Inhalaatori kasutamise alternatiivina toimib näo aurutamine kuuma veega täidetud kausi kohal, millesse on lisatud Po-Ho õli.

Eeterlikud õlid omavad hulgaliselt häid omadusi võitlemaks mitmete haigustega. Po-Ho õli saab kasutada nii hingamisteede kui külmetushaiguste puhul kui ka stressi- ja lihaspingete leevendamiseks. Õli koosneb piparmündi-, eukalüpti-, kadaka-, köömne- ning apteegitilli eeterlikest õlidest. Soovitatav on sellega inhaleerida, määrida külmapunkte, lisada õlilambile või vanni- ja leiliveele. Väikelaste hingamise kergendamiseks võib õli määrida padjapüürile, taskurätile või pluusikraele.

Po-Ho inhalaator ja õli leevendavad hingamisteede haigusele iseloomulikke sümptomeid ning parandavad seeläbi ka elukvaliteeti. Lisaks Po-Ho toodete kasutamisele on vajalik jälgida ka elustiili – liikumine, hingamisharjutused ning suitsetamisest loobumine on olulised faktorid enesetunde parandamiseks.

Eelmainitud uuring kaasas 20 astma diagnoosiga patsienti. Bronhiaalastma on krooniline põletikuline haigus, mille põhjustavad bronhospasm, limaskesta turse ja sitke röga. Eesmärk oli eelkõige A. Vogeli Po-Ho inhalaatori ja inhalatsiooniõli kohese ning kestva toime tõestamine. See siht sai ka kinnitatud – tulemused olid positiivsed nii lühi- kui pikaajalise inhalatsiooni järel.

Kuuma auru inhalatsioonid parandasid patsientide objektiivseid kopsunäitajaid, enesetunnet ja rögaeritust. Edukad olid A. Vogeli tooted nii pikas perspektiivis kui ka päevase protseduuri tulemuse põhjal. Juba 15 minuti möödumisel inhalatsioonist paranesid 65% patsientidest kopsufunktsiooni näitajad 15%. 7-päevases uuringus paranesid üle poolte patsientide kopsunäitajad koguni 31-60%.
Inhalatsiooniprotseduuri alusta 0,5 liitri vee keetmisega 70 kraadini. Vala 200ml kuuma vett alumisele inhalaatori osale. Lisa vette üks tilk Po-Ho õli ja keera ülemine tarvikuosa alumise külge. Nüüd võid inhaleerimisega alustada. Hinga auru 5 minutit läbi nina. Soovitatav on protseduuri korrata.

Oluline on siinkohal teada, et A. Vogeli tooted pole pelgalt astmahaigetele kasutamiseks, vaid on suureks abiks kõigile inimestele, kel on hingamisraskused, mis on tingitud ülemiste hingamisteede haigustest. Seega on A. Vogeli kuuma auru inhalatsioonid mõjusad ka näiteks nohu leevendamisel.

Gripihooajaks vajalikke Po-Ho tooteid on võimalik osta apteegist. Võrreldes Po-Ho inhalaatorit külmaauruinhalaatoritega saab selle soetada väga mõistliku hinna eest.

Ära unusta ohutust – veendu, et ülemine osa on alumise külge kindlalt kinnitatud. Lapsed peaksid inhaleerima vanemate juuresolekul.

*Uuring viidi läbi AS Järvamaa Haigla
Tiigi tn. 8
72714 perioodil 19.10.2011-17.04.2012 kopsuhaiguste kabinettides kopsuarst doktor Üllar Kirsi ja astmaõdede poolt.

Head Uudised GoodNews