1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Postimees avas uue terviseportaali
Postimees avas uue terviseportaali

Postimees avas uue terviseportaali

Tervis PostimeesTäna avas Postimees aadressil tervis.postimees.ee uue terviseportaali, mille eesmärk on käsitleda tervise teemasid positiivselt ja ennetavalt. Portaal on suunatud kõigile oma tervist hindavatele inimestele, pakkudes huvitavat ja praktilist lugemist erinevatel tervise ja tervislike eluviisidega seotud teemadel.

“Terviseteemasid käsitledes on tihti tähelepanu all haigused ja vaegused ning neist ei saa kahjuks üle ega ümber, kuid meie portaali juhtmõtteks on käsitleda terviseteemasid optimistlikult ja ennetavalt ning seda paljuski tervete eluviiside propageerimise kaudu. Nii leiab värskest terviseportaalist lugemist liikumise, toitumise, nii füüsilise kui vaimse tervise ja tervishoiu teemadel laiemalt,” ütleb portaali peatoimetaja Hanneli Rudi.

Postimehe terviseportaal on oma huvitavate ja mitmekülgsete teemakäsitlustega suunatud väga laiale lugejaskonnale alates noortest, lapsevanematest kuni pensionärideni, andes nii praktilist nõu kui aidates tõsta teadlikkust tervislike eluviiside olulisusest ning nende rollist tervisehädade ennetamisel. „Meie eesmärk on julgustada inimesi võtma suurem vastutus oma tervise eest ning panustada aktiivselt selle hoidmisesse,“ lisas Rudi.

Postimees AS on juhtiv meediaettevõte, mis annab välja Eesti enimloetud ajalehte Postimees, selle venekeelset sõsarväljaannet venekeelne Postimees ning suurimat venekeelset nädalalehte Den Za Dnjom. Internetiportaali Postimees.ee keskkond hõlmab ka majandusportaali Majandus24, praktilisele infole keskenduv Tarbija24, meelelahutusportaali Elu24, naistele olulisi teemasid käsitlev Naine24, Tallinna linnaelu peegeldav Tallinncity ja mitmeid teisi sisutooteid.

Head Uudised GoodNews