1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Qvalitas Arstikeskus kiitis heaks Erik Orgu toitumisnõustamise teenuse
Qvalitas Arstikeskus kiitis heaks Erik Orgu toitumisnõustamise teenuse

Qvalitas Arstikeskus kiitis heaks Erik Orgu toitumisnõustamise teenuse

Erik Orgu
Erik Orgu

Erik Orgu veebipõhine toitumisnõustamise teenus erikorgu.ee alustas koostööd Qvalitas Arstikeskusega. Tegemist on esimese veebipõhise toitumisnõustamise teenusega, mis on saanud arstide heakskiidu.

Teenus pakub tervislikku toidumenüüd kogu perele. Menüü on sobilik ka lastele, rasedatele, imetavatele emadele ning ka inimestele, kellel on erinevad toidutalumatused või diabeet. Pakutav menüü järgib tasakaalustatud toitumise põhimõtteid, võtab arvesse inimese individuaalset energiavajadust ning lisaks arvestab erinevate terviseseisundite meditsiinilisi ravijuhiseid.

Senine statistika näitab, et teenusega liitunud kliendid kaotavad keskmiselt ühe kilo nädalas. Juba 5-10 kg kaotamine muudab inimese igapäevast elukvaliteeti märgatavalt, lisaks võib kaalu alandamine taandada mitmeid terviseprobleeme. „Mul on hea meel alustada koostööd Qvalitas Arstikeskusega ning aidata üheskoos rohkematel inimestel muuta oma elustiili ja saavutada parem tervis. Enne eluviiside muutmist on alati hea teha tervisekontroll, veendumaks keha valmisolekus. Olen rõõmus, et Eesti esimese veebipõhise toitumisnõustamise teenusena oleme saanud ka arstide heakskiidu,“ sõnas Erik Orgu.

Igale teenusega liitunule koostatakse personaalne menüü, mille põhjal pakutakse välja konkreetne ostunimekiri, toidupäevik ja treeningkavad. Lisaks on Qvalitas Arstikeskus välja töötanud spetsiaalse „Kaalulangetaja paketi“, mis näitab ära kas organism on kaalulangetamiseks ja tervisespordiga alustamiseks valmis. „Ülekaal ja sellest põhjustatud haigused on suureks probleemiks kogu maailmas. Kaalulangetajate põhiliseks veaks on see, et tulemusi soovitakse näha kohe ning seetõttu tehakse valesid valikuid. Tervislik kaalulangetamine on pikaajalisem protsess, kus järgitakse tervislikku menüüd, liigutakse piisavalt ning teostatakse ka arstlik kontroll veendumaks, et organismile liiga ei tehta. Eesti turul ei ole varem olnud nii praktilist toitumisnõustamise teenust, mis teeb kasutaja eest suure osa tööst ise ära,“ lisas Qvalitase Arstikeskuse peaarst dr Toomas Põld.

Erik Orgu veebipõhise toitumisnõustamise teenusega on praeguseks hetkeks liitunud üle 12 000 inimese.

Qvalitas Arstikeskus kiitis heaks Erik Orgu toitumisnõustamise teenuse2

Head Uudised GoodNews