1. Avaleht
  2. Tervis
  3. VAATA VIDEOT! Ravitseja Veet Mano rakendab seljaprobleemide raviks gravitatsioonijõudu
VAATA VIDEOT! Ravitseja Veet Mano rakendab seljaprobleemide raviks gravitatsioonijõudu

VAATA VIDEOT! Ravitseja Veet Mano rakendab seljaprobleemide raviks gravitatsioonijõudu

VeetMano1Rahvusvahelise tuntusega ravitseja Veet Mano kasutab erinevate seljaprobleemide ravimiseks gravitatsioonijõu seadusi ning selline ravimisviis võimaldab mõnelgi patsiendil terveks saada operatsioonita.

Inimest on võrreldud puuga – sirge kehahoiakuga ja painduva seljaga inimene on ilus ning jõuline nagu terve ja kasvav puu. Ravitseja patsiendid kogu maailmas, kes seljamuredest vabanemiseks nägid ainsa väljapääsuna vaid operatsiooni, pöördusid enne otsustavat sammu siiski Veeti poole, kuna teda teatakse selle järgi, et suudab võrdlemisi lühikese ajaga gravitatsioonijõu abil pinge all kõverdunud selja sirgeks ajada.

“Soovin näidata, et kasutan ära Maa gravitatsioonijõudu, mille mõjul saab keha vabamalt liikuda. See on jõud, mis patsiendi eelnevalt kokku surus, õige raviprotseduuri korral aga venitab teda ja avab taas kanalid,” ütleb Veet Mano, kes lähtub printsiibist, et selgroog on kogu meie keha telg.

VeetMano2Veet Mano sõnul on suurem osa kaelaga või seljaga seotud probleemidest tingitud sellest, et ollakse liialt pinges.

Eestis sooritatud näidisseanssidel tegeles Mano nelja inimesega, keda vaevasid seljahädad. Ühel neist, Kaiel, on olnud lapsepõlvest peale seljaprobleemid, mille põhjuseks peab ise liikuvat neeru. Viimased kaheksa aastat on ta kannatanud tugevate valude käes. Raskusi esineb ka jalale toetamisel. Veet Mano tegi kindlaks, et tugevam valu on Kaiel selja vasakul poolel. Pärast kindla tehnikaga tehtud masseerimisprotseduure ning harjutusi, mida Mano Kaiel teha laseb, on valu kadunud mõne minutiga.

VeetMano3Patsient Gerdale ütles Mano: “Teie, kes Te kannatate skolioosi all, peate mõistma, et olete kui puu, mis tahab kasvada otse üles. Kui aga puud noorena lükata ühele poole, siis ta keerab end tagasi. Skolioosi probleem algab juuretasandilt“. Mano demonstreerib gravitatsiooni positsiooni, milles selgroog on vaba ja kõik saab hakata liikuma.

“Operatsioonid pole kerged ja saab ka nendeta. Operatsioon mõjub kui šokk ja paneb inimese sageli oma keha kartma,” toonitab ravitseja, kelle sõnul on operatsiooni väga raske keha mälust välja võtta.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews