Avaleht Toitumine Retsept! Väge täis võileivad toekaks hommikusöögiks või vahepalaks
Retsept! Väge täis võileivad toekaks hommikusöögiks või vahepalaks

Retsept! Väge täis võileivad toekaks hommikusöögiks või vahepalaks

Vii võileiva valmistamine järgmisele tasemele ning tee meisterkokk Joel Ostrati loodud retseptide järgi omale üks eriti väge täis ning toekas hommikusöök. Külluslikud ning seemnerikkad võileivad sobivad suurepäraselt ka täitvaks vahepalaks, mida kooli, tööle või matkale kaasa meisterdada. Hooajale kohaselt on retseptidesse lisatud ka vürtse, et hoida organism seest soojana. Koostisosade kasutamisel soovitab Ostrat lähtuda oma isust ja vürtsitaluvusest ning sättida komponentide kogused julgelt oma äranägemise järgi.

BIG BASTARD BURGERLEIB

Vaja läheb

värsket salatimiksi

oliiviõli, pipart, soola

1 pihv

1 tšilli

tüümiani

2 küüslauguküünt

2 viilu Cheddari juustu

Fazeri seemnerikast Seemnepala

light majoneesi

grillsalatit

võileivakurki

tomatit

Valmistamine

  1. Sega salatimiks oliiviõli, pipra ja soolaga

  2. 2.Prae pannil pihv koos oliiviõli, tšilli, tüümiani, kahe küüslauguküüne ja Cheddari juustuga

  3. 3.Lisa röstitud Seemnepalale majonees, tomativiilud, praetud pihv, grillsalat, kurk ja salatimiks ning kata teise viilu palaga

SPICY FAZER

Vaja läheb

sinki

pepperonit

juustu

jalapenot

Fazeri seemnerikast Seemneleiba

Röstitud peedihummust

light majoneesi

tilli, peterselli

Valmistamine

  1. Sega omavahel majonees, till, petersell ja peedihummus

  2. Lisa röstitud Seemneleivale eelnevalt segatud määre, juust, kurk, pepperoni, sink ja viilutatud jalapeno ning kata teise viilu leivaga

  3. Lõika võileib pooleks ning serveeri meelepäraselt

Kommentaarid