1. Avaleht
  2. Tervis
  3. SAADA OMA ETTEPANEK! Tartu valib taas aasta terviseedendajat
SAADA OMA ETTEPANEK! Tartu valib taas aasta terviseedendajat

SAADA OMA ETTEPANEK! Tartu valib taas aasta terviseedendajat

SAADA OMA ETTEPANEK! Tartu valib taas aasta terviseedendajatTartu linnavalitsuse tervishoiuosakond kuulutas välja aasta terviseedendaja valimise, mille eesmärgiks on tõsta esile, tunnustada ja tutvustada tartlastele inimesi, kes oma tööalase või ühiskondliku tegevuse ja isikliku eeskujuga on silma paistnud tervislike eluviiside kujundamisel ja levitamisel Tartu linnas.

“Ootame ettepanekuid selliste inimeste kohta Tartu linnas, kes on eesmärgiks võtnud tervislike eluviiside propageerimise, terviseteabe levitamise, on ise positiivse tervisekäitumisega ja keda seada teistele eeskujuks,” sõnas tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

Aasta terviseedendaja kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka asutused. Vabas vormis argumenteeritud ettepanekud palutakse esitada tervishoiuosakonnale hiljemalt 6. aprilliks.

Aasta terviseedendaja kuulutatakse välja 16. aprillil Dorpati konverentsikeskuses Tartu Kinnavalitsuse korraldataval aastakonverentsil “Tervishoid Tartus”.

Aasta terviseedendaja valiti Tartus esmakordselt 2009. aastal ja selle tiitli on pälvinud Aino Paal, Anu Pärnpuu, Tiina Oras, Camilla Meister, Sirje Eomõis ning Indrek Kelk.

Head Uudised GoodNews