1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Sanitelle abil viirushaiguste vastu
Sanitelle abil viirushaiguste vastu

Sanitelle abil viirushaiguste vastu

SanitelleNüüdsest on Eesti turul saadaval Sanitelle tunnustatud käte kiirdesinfitseerijad. Desinfitseerijad on maailmas laialdaselt kasutusel viirushaiguste leviku peatamisel ning heaks abimeheks juhul, kui vett ja seepi ei ole käepärast.

“Uuringud ja teaduslikud katsed näitavad, et viiruste leviku peatamisel on kõige olulisem käte hügieen. Inimesed puudutavad oma nägu keskmiselt 6 korda tunnis ning läbi limaskestade näos leiavad viirused tee meie organismi,” ütles Sanitelle maaletooja Tavi Maastik “Statistika näitab, et 50% juhtudel, kui inimesed peavad käsi pesema, ei ole vesi ja seep kättesaadavad. Sellistel hetkedel on alternatiiviks desinfitseerijad. Alkoholisisaldusega desinfitseerijad toimivad koheselt ja on tõhusaim ning ohutuim vahend bakterite eemaldamisel ning viiruste leviku takistamisel.”

Alkoholisisaldusega desifitseerijad tapavad 99,9% kõige sagedamini esinevatest bakteritest, sh multiresistentsed bakterid (MRSA ja VRE), tuberkuloosi, viirused (sealhulgas HIV, herpes, RSV, rinoviirus, vaktsiinia, gripi, hepatiidi, ebola jne) ning seenhaigused.

Sanitelle käte kiirdesinfitseerijad

Spray 20ml

Sanitelle® on käte kiirdesinfitseerija, mille toimeaine on 66.2% etanool. Olenevalt tootest on lisatud täiendavaid funktsionaalseid komponente: Aloe Vera ekstrakti, E-vitamiini, makadaamia õli, erinevaid lõhnu jne.
Desinfitseerijaid on mugav kasutada ja kaasas kanda. Kasutamisel jätavad desinfitseerijad käed pehmeks, kaitsevad nahka kuivamise eest ning eemaldavad ohtlikud viirused ja bakterid.

Kus desinfitseerijaid kasutada?

Arenenud turgudel on desinfitseerijad osa inimeste igapäevasest elust. Inimesed hoolitsevad oma käte hügieeni eest kandes desinfitseerijaid kaasas käekotis või põuetaskus, toodetega on varustatud avalikud asutused ja ettevõtted – koolid, lasteaiad, kontorid, toitlustusasutused, tootmisettevõtted. Keskkonnad, kus suur hulk inimesi veedab väikesel pinnal rohkelt aega koos, on tõelised viirushaiguste epitsentrid. Viimased teaduslikud uuringud näitavad, et viirused levivad kontorites 2-4 tunniga. Sama efekt leiab aset ka lasteaedades, koolides.

Viirushaiguste mõju

Gel 50ml Aloe VeraViirused ümbritsevad meid aastaringselt, sõltumata ilmast või kalendrikuust ning võivad röövida meie hea enesetunde ja töövõime mitmeteks päevadeks ning eriti halval juhul lõpevad tüsistusega. Külm ja pime periood soodustab inimeste kaitsevõime langust. Immuunsüsteemi nõrgenemine muudab meid aga ümbritsevate viiruste suhtes vastuvõtlikumaks. 75% viirushaigustega seotud mõjust ettevõtte tegevusele tuleb madalast produktiivsusest, ajakaost, töökvaliteedi langusest, millega kaudselt kaotatakse kasumit ja konkurentsivõimet. Laste nakatumisega koolides ja lasteaedades seisavad lapsevanemad silmitsi pidevalt. Uuringud näitavad, et lisades kätedesinfitseerijad klassiruumidesse on võimalik õpilaste puudumist vähendada 20% võrra.

Maaletooja Mijas World

Mijas World on Sanitelle käte kiirdesinfitseerijate eksklusiivlepinguga esindaja Baltikumis. Sanitelle väärtustab inimeste tervist ja heaolu ning tegutseb sotsiaalse missiooni nimel, et tõsta teadlikkust käte hügieeni ja viirushaiguste leviku osas.

Lisainfot leiab Sanitelle kodulehelt!

IMG_5950

Head Uudised GoodNews