1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Sanofi pakub diabeetikutele uut nutikat glükomeetrit – MyStar Extra’t
Sanofi pakub diabeetikutele uut nutikat glükomeetrit – MyStar Extra’t

Sanofi pakub diabeetikutele uut nutikat glükomeetrit – MyStar Extra’t

MyStar_piltTegemist on Sanofi tooteportfelli uue ja nutika glükomeetriga, mis annab vajalikku lisainformatsiooni diabeetikutele, et nad saaksid paremini reguleerida ja jälgida oma insuliinravi. Uus MyStar Extra glükomeeter kasutab samuti BGStar testribasid nagu ka BGStar ja iBGStar glükomeetrid.

MyStar Extra põhinäitajad on glükohemoglobiini (A1c) hinnanguline väärtus, paastuveresuhkru suundumus ning 3 päeva keskmine paastuveresuhkru väärtus – kõik see informatsioon, mis on oluline eelkõige basaalinsuliini tiitrimiseks.

Sanofi diabeedivaldkonna juhi Ivi Sonni sõnul võimaldab MyStar Extra diabeetikutel saada vajalikku informatsiooni lihtsal kujul, mis aitab neil jälgida ravi edukust arstivisiitide vahelisel ajal.

“See ongi see, mida nutikad tehnoloogiad peaksid patsientidele pakkuma – muutma ravi nende jaoks paremini arusaadavaks. See omakorda aga aitab teostada seda raviskeemi, mida endokrinoloogid ja diabeediõed neile määranud on, “ lisas Sonn.

Oluline uuendus on see, et MyStar Extra on esimene glükomeeter, mis võimaldab hinnata glükohemoglobiini (A1c) väärtust. See annab diabeetikule võimaluse jälgida oma veresuhkrut kodustes tingimustes pikema aja jooksul. A1c on arvutuslik suhtarv protsentides, mis põhineb paastuveresuhkru väärtustel ja veresuhkru muutuste profiilil. Diabeetik Grete Kaas, kes on MyStar Extrat kasutanud juba kaks kuud, näeb glükomeetris praktilist kasu oma haiguse ohjamises.

“Minu jaoks on oluline see, et saan oma haigust kontrolli all hoida ja seda ka arstivisiitide vahelisel ajal, olles teadlikum oma üldistest näitudest ning nende suundumustest,” sõnas Kaas.

Head Uudised GoodNews