1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Selgusid esimesed Vaimukeha tervisemessi ettevõtted
Selgusid esimesed Vaimukeha tervisemessi ettevõtted

Selgusid esimesed Vaimukeha tervisemessi ettevõtted

On selgunud esimesed ettevõtted ja tooted, mida saab näha 20. jaanuaril Tallinnas Vaimukeha tervisemessil.

Linea Natura valikus leidub palju erinevaid looduslikke juuksehooldusvahendeid, mis on abiks olnud tuhandetele inimestele. Linea Mammababy valikust leiab kvaliteetseid ja orgaaniliselt puhtaid kehahooldusvahendeid beebile ja väikelapsele, aga ka täiskasvanutele.

Feminae on uudne ja innovaatiline näohooldustoodete sari, kust leiab tooteid igapäevaseks näohoolduseks, aga ka luksuslikke ja erihoolduseks vajalikke näo- ja nahahooldusvahendeid.

Mjuk Kombucha on naturaalselt fermenteeritud orgaaniline probiootiline teejook, mis valmib 100-protsendiliselt käsitööna ja traditsioonilisi meetodeid kasutades, nii nagu loodus seda ette näinud on. Parima kvaliteedi tagamiseks valmib Mjuk Kombucha väga väikestes partiides.

Mjuk Kombucha on tehtud ainult naturaalsest ja puhtast toorainest. Mitte ühtegi tehistoorainet või -maitset pudelisse ei satu. Tootmisel kasutatakse orgaanilist rohelist teed ja mahetoorroosuhkrut.

Nahrin ja Jüstrich Cosmetics on Šveitsi pereettevõtted, mis tegutsenud juba üle 60 aasta. Kõik tooted on välja töötatud ja toodetud oma laborites Šveitsis ja vastavad kõrgetele Šveitsi kvaliteedinõuetele. Nahrini tooted on hinnatud 25 Euroopa riigis ning lisaks Jaapanis, Venemaal ja Lõuna-Ameerikas. Swiss Nahrin Estonia ja Jüstrich Cosmetics kombineerivad traditsioonilised rahvameditsiinitarkused moodsa tehnoloogiaga, et luua puhtad, naturaalsed ja efektiivsed tervisetooted, toidulisandid, kosmeetika ja maitseained, mis hoolitsevad keha ja vaimu eest.

Enzymedica pakub seedeensüümidega toidulisandeid, mis sisaldavad laia valikut taimsel substraadil kultiveeritud õrna toimega ja asendamatuid seedimist soodustavaid ensüüme. Tooted on sobilikud kogu perele.

Malle Kukke on holistiline terapeut, kes osaleb messil tema Coral Clubi toodetega.

Coral Clubi Terviseakadeemias on kokku pandud ainulaadne tervisekontseptsioon, mida järgides on võimalik luua muutust, mis varem polnud võimalik. Igakuised tervisekoolitused pakuvad võimalust mõista kehalisi protsesse ja luua teadlikkust, millele on vaja tähelepanu pöörata, kui on soov terveks jääda.

Pilates Partnersi peamine eesmärk on pilatese treeningmeetodi tutvustamine ja info jagamine Eestis. Ettevõtte veebilehelt leiab inimene kasulikud artiklid ning info ürituste, koolituste ja stuudiote kohta. Pilates Partners laseb messil pilatest proovida spetsiaalsete treeningseadmetega.

Maxx Pharma tegeleb kanepiõliekstraktide ja ravimseente turustamisega. Nendel toodetel on tugev mõju inimese organismile. Keskendutakse just immuunsust tugevdavatele toodetele.

Rahvusraamatukogu raamatupood Muusa on samuti konverentsipäeval erihindadega avatud.

Tervisemess Facebookis

Head Uudised GoodNews