1. Avaleht
  2. Tervis
  3. SISEMINA & BRENA FITNESS! Põnev tervisepühapäev aitab vaimset ja kehalist poolt koostööle panna
SISEMINA & BRENA FITNESS! Põnev tervisepühapäev aitab vaimset ja kehalist poolt koostööle panna

SISEMINA & BRENA FITNESS! Põnev tervisepühapäev aitab vaimset ja kehalist poolt koostööle panna

siseminaKas Sina oled mõelnud, kuidas füüsiline ja vaimne tervis omavahel koostööd teevad? Kuidas meie mõtted mõjutavad meie tervist ja enesetunnet? Sisemina & Brena Fitness teevad koostöös ühe põneva terviseteadmisi täis pühapäeva 22. jaanuaril 2017 Rahvusraamatukogus, vaatamaks üheskoos, kuidas vaimne ja füüsiline tervis omavahel paremini läbi saama panna.

Kava on üles ehitatud kahes osas — päeva esimene pool on keskendunud füüsilisele tervisele ja peale lõunat keskendutakse vaimsele tervisele. “Tule kohale ja saa põnevaid teadmisi oma ala spetsialistidelt! Üheskoos selgitame välja iseenda salasoovid, seame eesmärgid, kujundame eluringi ja selle tasakaalu, õpime unistama, arendame analüüsivõimet ja paneme paika ühe ideaalse aastaplaani,” ütleb tutvustus.

Sisemina on workshop, mis keskendub iseenda leidmise teekonnale ja Brena Fitness tegeleb elustiili nõustamisega, koos aga luuakse ideaalne tugisüsteem inimestele tervislikuma elustiili jaoks.

sisemina-1

Liiga sageli oleme hõivatud, et üldse asjade üle põhjalikumalt järele mõelda — mida mina tahan? Miks olen midagi otsustanud või jätnud otsustamata? Sisemina visioon on aidata inimestel jõuda kiiremini selgemate sihtideni, mis just neid endid õnnelikuks teeks. Kui Sa endalt ikka ja jälle ei küsi, mida Sa tegelikult tahad, siis oled järjest enam vastuvõtlik teiste mõjutustele ning lased neil kaudselt või otseselt enda eest valikuid teha. Sisemina aitab paika panna iseenda plaani täisväärtusliku eluni.

Korraldajate lähenemine on eraldi esinejate lisamine, et hoida pinget üleval. Praeguseks on avaldatud 3 nime (Teet Torim, Sirle Truuts ja Kreet Rosin) ning kuu lõpus lisatakse veel ühe inimese nimi. Detsembris avalikustab tiim oma viimased esinejad, kuid sellega tõuseb ka pileti hind. Broneeri endale koht varakult — 15 eurot ja seda kõigest novembri lõpuni.

sisemina

Head Uudised GoodNews