1. Avaleht
  2. Tervis
  3. SÜDAMEST SÜDAMESSE! Lounge Deja Vu astub vähi vastu
SÜDAMEST SÜDAMESSE! Lounge Deja Vu astub vähi vastu

SÜDAMEST SÜDAMESSE! Lounge Deja Vu astub vähi vastu

okrgw20. novembril toimub Lounge Deja Vu’s suur heategevuspäev, mille käigus toetatakse Eesti Vähiliitu, et aidata kaasa vähipatsientide nõustamiskeskuse töölesaamisele.

Lounge Deja Vu on olnud läbi aegade üks heatahtlikumaid Eestis, olles alati valmis andma oma panuse heategevusse ning abivajajate aitamisse.

Sel kevadel täitus Deja Vu asutamisest juba 8 õnnelikku aastat ning ka seda tähistas lounge eriliselt – oma ruumidesse kutsuti lastekodude lapsed, et luua õnnelik rõõmurohke päev. Kohale tuli lausa mitu suurt bussitäit elevil lapsi ja kasvatajaid, keda ootasid paljud artistid, eesotsas Getter Jaani, Uku Suviste ja Kristjan Kasearuga. Päeva täitsid kaasahaaravad mängud, meikarid, juuksurid ja loomulikult lauad täis vaid head ja paremat.

Deja Vu on taaskord leidnud väljundi heateoks ning kutsub siinkohal üles kõiki lugejaidki. Nimelt toimub sel neljapäeval koostöös Eesti Vähiliiduga suur heategevuspäev! Juba hommikust peale on Deja Vu’s annetuskast, mille kaudu saab panustada igaüks, Deja Vu kodulehel on loosimismäng, milles on kõigil võimalik annetada Eesti Vähiliidule ning võita ka pileteid kontserdile ja kell 19.00 algab Estonia Kontserdisaalis suur kontsert Swingime Südamest Südamesse, kus astuvad üles Tanja Mihhailova, Kaire Vilgats, Ivo Linna, Oliver Kuusik, Andero Ermel ja seda kõike Siim Aimla ning Otsa kooli bigbandi saatel. Pärast kontserti toimub avalik afterparty Lounge Deja Vu’s, kuhu on kõik oodatud, et ühes esinejate ning vähiliidu perega kaunist õhtut nautida. Ka Deja Vu’s on sel õhtul üllatuseks live-esineja, kes pakub külastajatele ühe mõnusa kontserdi.

Tule kindlasti ja saa osa südantsoojendavast õhtust! Ka oma kohaloluga näitad, et hoolid ja väärtustad nende inimeste tööd ja vaeva ning tood naeratuse näole, mis on seda väärt.

Head Uudised GoodNews