1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Täna kuuleb imelise tervenemise lugu
Täna kuuleb imelise tervenemise lugu

Täna kuuleb imelise tervenemise lugu

Täna kuuleb imelise tervenemise lugu

Täna kell 18 kuuleb Ameerikast pärit hinnatud enesearengu õpetaja ja rahvusvahelise bestselleri “Rännak” autori Brandon Baysi imelise tervenemise lugu. Kaheksanda Alkeemia Akadeemia külaline jutustab sellest, kuidas ta end ise kõhus pesitsenud korvpallisuurusest kasvajast terveks ravis.

Kaksteist aastat tagasi avastasid arstid Brandon Baysi kõhust hiiglasliku kasvaja. Naine otsustas end ise terveks ravida, puhastades rakumälust oma emotsionaalseid blokeeringuid ja taastades oma keha loomuliku tervenemisvõime. Tema kogemusest välja arenenud Rännakumeetod aitab vabastada inimese tõelisi võimeid, seda kasutavad tervendamispraktikud haiglates, sõltuvusravi ja vägivallaohvrite keskustes, õpetajad koolides, suurettevõtete juhid, sotsiaaltöötajad vanglates ja lastekodudes.

“Kui emotsionaalsete probleemidega ei tegeleta, võivad nad pika aja peale hakata ilmnema füüsiliste blokeeringute või haigustena. Läbi oma haiguse avastasin ma meetodi, kuidas need piirangud vabastada ning lasta avalduda meie tõelisel potentsiaalil,” kirjeldab Brandon Bays oma elumuutvat kogemust.

Brandon Bays on üks dünaamilisemaid ja uuenduslikumaid õpetajaid isikliku arengu rindel. Olles tänaseks peamiselt Rännakumeetodile pühendunud, on ta kolme dekaadi vältel omandanud mitmeid õpetusi keha-hinge-vaimu tervendamise vallas. Kirjastuselt Pilgrim on eesti keeles ilmunud tema raamatud “Rännak”, “Laste rännak”, “Vabadus on” ja koos Kevin Billettiga kirjutatud “Teadvustamine. Uus vääring”. Alkeemia Akadeemia raames toimub ka Brandon Baysi raamatute autogrammisessioon.

Alkeemia Akadeemia on eluülikooli täiendõpet pakkuv sündmustesari, mida salvestab Raadio 2 saade “Hallo, Kosmos!”. Vestlusringides osalevad kõnelejad ja nende poolt käsitletavad teemad pakuvad elukogemust ja läbitunnetatud teadmisi. Varasematel sündmustel on osalenud: Igor Volke, Einar Laigna, Andres Juur, Mai-Agate Väljataga, Aigi Vahing, Ain Mäeots, Tommyboy, Tiina Tiitus, Martin Kruusvall, Mercedes Merimaa, Aleksandr Dreljov, Kristjan Puusild, Thule Lee, Adik Levin, Sille Poola, Natalia Trofimova, Marina Paula Eberth, Jüri Raudsepp, Eben Alexander (USA).

Alkeemia Akadeemia VIII: Brandon Baysi imelise tervenemise lugu

24. märtsil kell 18 Tallinnas Hopneri majas (Raekoja plats 18)

BRANDON BAYS, Ameerikast pärit enesearengu ja tervendamise õpetaja, Rännakumeetodi looja

Raadio 2 saate “Hallo, Kosmos!” avalik salvestus ja raamatu “Rännak” autogrammisessioon

Uksed avatud kell 17.30, algus kell 18
Pilet 11.-

Raamatust
Rännakumeetodist 
Sündmus facebookis:

Head Uudised GoodNews