1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TANTSUGA AIDSi VASTU! Algab teavitustöö
TANTSUGA AIDSi VASTU! Algab teavitustöö

TANTSUGA AIDSi VASTU! Algab teavitustöö

1042480_902365381. detsembril kell 19.00 toimub Rock Cafe´s ülemaailmsele AIDSi vastu võitlemise päevale pühendatud Haabersti, Kristiine ja Mustamäe koolinoorte vaheline tantsuvõistlus SLIDE 2014. Üritus toimub juba üheksandat korda ja selle korraldab Haabersti Vaba Aja Keskus koos Haabersti koolinoortega.

Tantsuvõistluse eesmärk on suurendada noorte teadlikkust narkomaaniast, alkoholist ja AIDSi kahjulikest mõjudest ning võimalustest nimetatud sõltuvustest ja haigustest hoidumiseks.

Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoni sõnul on AIDSi ja teiste haiguste või sõltuvuste ärahoidmiseks tähtis just ennetus ja teavitustöö. „Noorte teadlikkuse tõstmiseks korraldavadki Haabersti Vaba Aja Keskus koos Haabersti koolinoortega Haabersti, Kristiine ja Mustamäe koolinoorte vahelise tantsuvõistluse, mis pakub noortele meelelahutust, kuid annab samas ka teavet ning tuletab meelde HIV ja teiste sugulisel teel levivate haiguste tõsidust,“ ütles Jürgenson.

Iga osalev kool on tantsuvõistluseks ette valmistanud 4 minutilise tantsukava. Võistkondi hindab žürii koosseisus: mustkunstnik ja Nõmme Kalju Dance Team mänedžer Taimar Müller, Nõmme Noortemaja balletiringi juhendaja ja Tallinna Võimlemispeo 2015 pealavastaja Eliisa Sokk, võistlustantsu treener Regina Narro, laulja, näitleja ja muusikakirjutaja Marilyn Jurman ja Eesti suurima tantsustuudio DanceAct üks eestvedajaid ning rahvusvahelise tantsukompanii Dance2XS esindaja Anvar Kruus.

Kõik koolinoored on oodatud võistlusele kaasa elama!

Tantsuvõistlust toetavad: Haabersti Linnaosa Valitsus, Rock Cafe, Tallink, Artis, Tallinna Tervise Arengu Insituut, Tallinna Ülikool, One Touch kondoomid, Megazone, Taavi Sergo Photography, Teletorn, LSS Lake Side Sound, Saku Suurhall, Myfitness, Skoda jäähall, Estyes, Maanteeamet, Klubi Ulme, Eesti Tantsuagentuur, Seppäla, Haabersti, Mustamäe ja Kristiine koolid.

 

 

Head Uudised GoodNews