1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TANTSUGA AIDSI VASTU! Haabersti ja Mustamäe linnaosa koolinoored võistlevad tantsuvõistlusel SLIDE 2013
TANTSUGA AIDSI VASTU! Haabersti ja Mustamäe linnaosa koolinoored võistlevad tantsuvõistlusel SLIDE 2013

TANTSUGA AIDSI VASTU! Haabersti ja Mustamäe linnaosa koolinoored võistlevad tantsuvõistlusel SLIDE 2013

Haabersti ja Mustamäe linnaosa koolinoored võistlevad tantsuvõistlusel SLIDE 2013Homme kell 19.00 toimub Rock Cafe´s (Tartu mint 80 d) ülemaailmsele AIDSi vastu võitlemise päevale pühendatud Haabersti ja Mustamäe koolinoorte vaheline tantsuvõistlus SLIDE 2013. Üritus toimub juba kaheksandat korda ja selle korraldajaks on Haabersti Vaba Aja Keskus koostöös noorte ja koolidega.

Tantsuvõistluse eesmärk on suurendada noorte teadlikkust narkomaaniast, alkoholist ja AIDSi kahjulikest mõjudest ning võimalustest nimetatud sõltuvustest ja haigustest hoidumiseks.

1.detsembril on ülemaailmne AIDSi vastu võitlemise päev. Haabersti Linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Juhan Hindovi sõnul on eriti tähtis just teavitustöö. „ Noorte teadlikkuse tõstmiseks korraldavadki Haabersti Õpilaste Ümarlaud koostöös Haabersti Vaba Aja Keskusega Haabersti ja Mustamäe koolinoorte vahelise tantsuvõistluse, mis pakub noortele meelelahutust, kuid samas annab teavet ning tuletab meelde HIV ja teiste sugulisel teel levivate haiguste tõsidust,“ ütles Hindov.

Lisaks tantsuvõistlusele esineb noortele improteatriga tegelev trupp „Impokraatia“.

Vaata lisainfot SIIN!

Sündmuse kohta leiab infot ka SIIT!

Head Uudised GoodNews