1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tartu koondab rahvaspordi- ja terviseüritused ühtse kaubamärgi alla
Tartu koondab rahvaspordi- ja terviseüritused ühtse kaubamärgi alla

Tartu koondab rahvaspordi- ja terviseüritused ühtse kaubamärgi alla

Tartu koondab ühise nimetaja “Terve Tartu” alla linnas toimuvad tervisespordiüritused ning erinevad tervislikku eluviisi edendavad tegevused.

Tänavu suvel Tartu linna poolt välja kuulutatud konkursi võitis agentuuri Neway Brands loodud südame kujutisega logo, mille linnavalitsus ka teisipäevasel istungil heaks kiitis, teatas Tartu linnavalitsus.

“Kampaania “Terve Tartu” on pikaajalisem tegevussuund, mille mõte on laste, noorte ja ka eakamate tartlaste seas propageerida sporti ja tervislikke eluviise ning luua linnas aktiivalade võrgustik sportimiseks, puhkamiseks ja mängimiseks. Laiem eesmärk on aktiivsed ja terved linlased, kelle jaoks on loodud kodulähedased võimalused tervisespordiga tegelemiseks,” ütles Tartu linnapea Urmas Kruuse.

“Terve Tartu” nimetuse alla on kavas koondada tervisespordiüritused ja –sarjad, tervisepäevad ja –kampaaniad ning muud terviseteadlikkuse tõstmist ja tervislikku käitumist edendavad tegevused. Samuti koondab uus bränd linna terviseradade, puhkealade ja mänguväljakute võrgustikku.

“Terve Tartu” sildi all toimuvaid üritusi ja tegevusi korraldavad lisaks linnavalitsusele ka teised organisatsioonid, ühingud või üksikisikud, kes saavad Tartu linnalt nende tegevuste läbiviimiseks toetust.

Head Uudised GoodNews