1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TENA avab veebipoe – osta diskreetselt ja soodsalt
TENA avab veebipoe – osta diskreetselt ja soodsalt

TENA avab veebipoe – osta diskreetselt ja soodsalt

Ekraanitõmmiis TENA veebipoest
Ekraanitõmmis TENA veebipoest

TENA pidamatustooted on nüüdsest saadaval ka veebipoes www.tenapood.ee. Tänasest avatud TENA veebipood võimaldab sooritada oste diskreetselt, tooted tuuakse koju kätte ja veebipoe hinnad on paljudele toodetele turu parimad.

TENA veebipoes on lai valik kvaliteetseid tooteid pidamatuse ning nahahoolduse tarvis, siit leiab tooted nii naistele kui ka meestele. Ühtlasi saab veebipoest osta lastemähkmeid. Tellimused toimetatakse kohale ELS-i kulleri või SmartPOSTi abiga.

“Veebipood on hea lahendus kõigile – nii neile, kes pidamatustooteid ostes veidi ebamugavust tunnevad kui ka neile, kes lihtsalt oma igapäevaste ostudega poekotti kergemaks soovivad muuta,” ütles Eva-Liina Lepp, SCA Hygiene Products OÜ turundusspetsialist.

Eestis arvatakse kokku olevat 100 000 kuni 120 000 inimest, kellel esineb suuremal või vähemal määral uriinipidamatust. Statistikast lähtub, et iga kolmas naine ja iga kümnes mees kogeb elu jooksul uriinipidamatust. Üle 65-aastastest kannatab uriinipidamatuse all 20% ning vähemalt pooled Eesti hooldusasutuses elavatest inimestest.

TENA lähtub põhimõttest, et inkontinentsus ehk uriinipidamatus ei peaks takistama meid elada aktiivset, täisväärtuslikku ja õnnelikku elu. TENA kodulehelt www.TENA.ee saab tellida tasuta tootenäidiseid, samast saab ka toodete kohta lisateavet.

Head Uudised GoodNews