1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Terviseleht jätkab ilmumist!
Terviseleht jätkab ilmumist!

Terviseleht jätkab ilmumist!

Terviseleht on suvepuhkuselt tagasi ning jätkab sel nädalal uuesti ilmumist.

Terviseleht on nädalaleht, mis ilmub alates 1993. aasta suvest. Leht on eelkõige mõeldud tervisehuvilisele lugejaskonnale. Lehe loetavus on märkimisväärne ka meditsiinipersonali hulgas, kuna paljud uudislood puudutavad otseselt meditsiini ja sellega piirnevaid alasid.

Terviseleht on info edastamisel vastutustundlik ning lähtub lugejate ootusest, et toimetus suudab õigel ja valel vahet teha.

Terviselehe sisukontseptsioonis on esmatähtsal kohal terviseprobleemide lahendamisega seotud teave, millele lisanduvad lugejaküsimuste vastuseid sisaldav rubriik ning sportlikku eluviisi propageeriv lehekülg. Samuti on Terviseleht väga tihti esimene, kes avaldab mõne olulise ja ootamatu lootustandva meditsiinivaldkonna uudise. Kindel osakaal lehe sisus on tervislikel toitudel ja jookidel.

Teistest terviseteemalistest väljaannetest eristub Terviseleht sellega, et ajaleht kirjutab ka sotsiaalpoliitikast ning oma lühikese ilmumistsükli tõttu suudab edastada uudiseid rohkemal määral, kui ajakirjad seda reeglina teevad.

REKLAAMI SAAB AJALEHTE TERVISELEHT TELLIDA SIIN!

Head Uudised GoodNews